Bodrum Gündem

Final Öncesinde Başkan Kocadon ile Moral Yemeği

12.01.2014
0
A+
A-

Bodrum Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Bodrum Köy ve Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’nda finale çıkan Yeniköy Doğan Spor takımı tam kadro, aileleriyle birlikte moral yemeği düzenledi.

buy Lithium Bodrum Gündem Haber 12/01/2014

Ortakent Ayana Restoran’da düzenlenen yemeğe Bodrum Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon eşi Hülya Kocadon ile birlikte katıldı.

where to buy Indocin Kocadon: “Bizim derdimiz sporu insanlara teşvik etmek” Prozac price
Yeniköy Doğan Spor takım kaptanı Selim Demirci, Başkan Kocadon’a takıma verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, Başkan Kocadon’a yıllarca Bodrumspor’un kalesini terlettiği 1 numaralı formayı verdi. Formasını giyen Kocadon, sporun kendisi için bir yaşam tarzı olduğunu belirterek şöyle konuştu “Biliyorsunuz spor benim yaşam tarzım, spor yapmadan duramam. Bugünlerde gerçi yoğun trafikten dolayı atlıyoruz biraz. Bu seneki Kaymakamlık Kupası gündeme geldiğinde, Mehmet kardeşim telefon açtı. ‘Başkanım sen bizim mahallenin çocuğusun, Eskiçeşme – Yeniköy birdir, ben seni yazıyorum takıma bizim kalede oynar mısın?’ diye sordu. ‘Yaz Koçum’ dedim oynarım. Geçen sene de biliyorsunuz Halikarnas takımında oynamıştım. Ara sıra Bodrumspor’un ve Ortakentspor’un kalesinde de oynuyorum. Bizim bundan sonra milli olma gibi bir niyetimiz yok. Bizim derdimiz sporu insanlara teşvik etmek. Onlara spor yaptırabilmek.”

Kocadon’a ilk teklif Yeniköy Doğan Spor’dan geldi…

Başkan Kocadon Kaymakamlık Turnuvası’nda kendisine ilk teklifin Yeniköy Doğan Spor’dan geldiğini belirterek, ” İlk teklif Mehmet kardeşimden gelmişti. Ben kabul etmiştim. Fakat sonradan belediyemiz bir takım kurunca mecbur kaldık ve orada oynadık. Ama hala lisansım Yeniköyspor’da ve bundan da mutluyum, gururluyum. Zaten formam da hazırdı. Özellikle yılmadan mücadele eden, Yeniköy Doğan Spor’da oynayan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Gerçekten hala bu yaşta da spor yapabiliyoruz. Bunun en güzel örneğini Kaymakamlık turnuvalarında yaşıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yeniköy Mahallesi Muhtarı Murat Algın, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a Yeniköy Doğan Spor’a vermiş olduğu katkılardan dolayı bir plaket sunarak teşekkür etti. Yemeğe 1 numaralı kaleci forması ile devam eden Başkan Kocadon, Yeniköy Doğan Sporlu oyunculara Pazartesi günü saat 12:00’de Bodrum Şehir Stadı’nda Umurca Yüksel Spor ile yapacakları final maçı için de başarılar diledi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.