Bodrum Gündem

Hülya Kocadon Sahaya İndi

03.02.2014
0
A+
A-

buy Xenical online

Bodrum Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon’un eşi Hülya Kocadon, Gündoğan ve Ortakent- Yahşi beldelerindeki Cumhuriyet Halk Partisi seçim ofislerini ziyaret etti.

Fluoxetine no prescription Bodrum Gündem/3 Ocak 2014 get methotrexate

Cumhuriyet Halk Partili üyeler ve Kadın Kolları üyeleriyle bir araya gelen Hülya Kocadon’un ilk ziyareti Gündoğan Atatürk Caddesi üzerindeki CHP Gündoğan Seçim Ofisi oldu. Hülya hulya kocadon chp secim ofislerini ziyaret etti (1)Kocadon’u  CHP Gündoğan Belde Başkanı Hilmi Pilevne, CHP Gündoğan Kadın Kolları Başkanı Semral Pilevne ve Cumhuriyet Halk Partili üyeler karşıladı.
Hülya Kocadon daha sonra Ortakent-Yahşi Beldesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan CHP Ortakent Seçim Ofisi’ne geçti. Ortakent-Yahşi Beldesi CHP Kadın Kolları Başkanı Gülsen Süvari ve kadın kolları üyeleri tarafından karşılanan Hülya Kocadon, üyelerle sohbet etti.
Yapılan ziyaretlerde beldelerin sorunları ve ihtiyaçları hakkında bilgi alan Hülya Kocadon, partililere yanında getirmiş olduğu parti logolu ve Mehmet Kocadon isminin yazılı olduğu atkı, defter ve kalemleri hediye etti.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.