Bodrum Gündem

Muğla’da Bodrum’da CHP Olacak

14.02.2014
0
A+
A-

Bodrum Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Konacık’ta ziyaretlerde bulundu. 

Bodrum Gündem/14 Şubat 2014

İlk olarak, Konacıkspor Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Melengeç ve kulüp yönetim kurulu üyeleriyle Konacıkspor Halı Saha Tesisleri’nde sohbet eden Başkan Kocadon, daha sonra mehmet kocadon konacik ziyareti (1)Konacık’ta ikamet eden Mustafa Melengeç’in evinin bahçesinde vatandaşlarla buluştu.
Koruyabildiğim kadar halkımı korudum, esnafımı korudum…

Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Kocadon, “Biz yöneticilerin görevi, sizlere en iyi şekilde hizmet sunmak ve sorunları minimum seviyeye indirmek. Eğer bunları da yapabiliyorsak, ne mutlu bize.” diyerek şunları söyledi: “Mehmet Melengeç Başkanıma sordum. Özellikle bu bölgede bazı problemleriniz ama bunlar aşılamayacak dertler değil, arkadaşlar. Bunu bilin, bunların hepsini aşarız. Belde belediye başkanlarımızın yapmış olduğu herhangi bir imar tadilatı da, benim onayım olmadan bir yıldır devreye girmiyor. Aynı şey şimdi büyükşehir için geçerli. Onun için ben sizlere burada bu işin her türlü sözünü, güvencesini verebilirim çünkü Muğla’da Cumhuriyet Halk Partisi olacak, Bodrum’da Cumhuriyet Halk Partisi olacak.”

Hırsınız, Mantığınızın Önüne Geçmesin…

30 Mart‘ta Bodrum için, birlik beraberlik için, kardeşlik için, sevgi için, gelecek için, hak ve özgürlükler için, bu güzel çocuklar için oyları vicdanlarının sesini dinleyerek kullanmalarını isteyen Başkan Kocadon; “Hırsınız mantığınızın önüne geçmesin arkadaşlar. On beş yıldır belediye başkanlığı yapıyorum daha bir tane mülkümü imara açmadım ben. Bakın iyi dinleyin bunu arkadaşlar. Ben Bodrum’un en fazla gayrimenkulüne sahip bir ailenin çocuğuyum, bunu biliyorsunuz ve bir tanesini daha imara açmadım. Narenciye bahçelerimizi, beyaz evlere yenik düşürmedim. Koruyabildiğim kadar halkımı korudum, esnafımı korudum, onların yanında oldum ve hep iç içe yaşadım.”  dedi.

.

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. Aslan Tezel dedi ki:

    Valla vicdanımızın sesini dinleyeceğimizden endişe etmeyin. Bodrum’a başkan seçiyoruz ve vicdanımız hizmet edene, insanlara saygılı olana oy vermemizi söylüyor, bu da siz değilsiniz. İkincisi tehdit var konuşmanızda, Muğla CHP’li olacak, imzası olmadan bir şey olmaz demekle. Bu mantığa göre AKP!ye oy verin diyorsunuz.Muğla Belediyesi mi yetkili yoksa İktidar mi?
    Kısacası oyumuzu vicdanımıza göre kullanacağız ve tehditleri kabul etmeyiz. Siz gariban işçilerinizin evine ekmek götürmesini sağlayın da bırakın diğer konuları, hak ve özgürlükleri Ankara halletsin.