Bodrum Gündem

ALLAH VERSİN BELALARINI

ALLAH VERSİN BELALARINI
27.05.2014
0
A+
A-

Grup Vitamin’ in güzel şarkılarından birinin adıdır ve şarkıda nakarat olarak bu deyiş kullanılır. Ela gözlü bir kızı sevip, karşılık görmeyen gencin isyanını anlatır;

Gördüm görmez olaydım da / Sevdim sevmez olaydım,
Ela gözlü bir yar için / Öldüm ölmez olaydım.
ELALARINI ELALARINI / ALLAH VERSİN BELALARINI…

Son günlerdeki olayları görünce bu şarkının nakaratı dilimden düşmez oldu.
Ne zaman Türk Milletinin aleyhine bir olay görsem, nerede bir hırsızlık duysam, nerede dinimizi kullanarak sadaka hırsızlığı yapıp, utanmadan “Biz Müslümanız” diyen seccade şeytanlarını görsem, hoop bu sözler ağzımdan dökülüyor;
ELALARINI ELALARINI / ALLAH VERSİN BELALARINI…

*“Büyük Kürdistan Devletini” kurabilmek için terörü-can almayı-bebek ve kadın öldürmeyi- dini istismar etmeyi utanmadan kullanan ve kendilerine “Diyarbakır Kırklar Meclisi” diyen bir avuç hain Vatikan’a gidip Papa’nın elini öptüler.
Kırklar Meclisi Üyeleri Papa’ya verdikleri mektupta; “ buy Xenical online Indocin no prescription Boyunduruk altında yaşıyoruz. Hz. İsa’nın çarmıha gerildiği gibi biz de tarihsel süreç boyunca acılara katlandık. Diyarbakır’a ziyaretiniz bize ışık olacak. Bizi kurtarın” dediler. Alın size “Dinler Arası Diyalog.” Grup Vitamin ne diyon bu işe;
ELALARINI ELALARINI / ALLAH VERSİN BELALARINI…

*PKK Narko-Terör örgütünün şehirlerde yeni örgütlediği YDG isimli kuruluş, Pazar günü Diyarbakır-Bingöl Karayolunu 3 noktada kapattı. Yol güvenliğini sağlamakla görevli Türk Askerine saldıran teröristler 3 Türk Askerini yaraladılar. TC Devleti sınırları içinde bir karayolu yaklaşık 12 saat kapalı kaldı!
Diyarbakır Valisi; “Bir devletin yolu hiç 12 saat kapalı kalır mı?” diye isyan etti!
İngiltere Vatandaşı Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman’ın Gercüş İlçesinin “Vergili” köyüne gitti ve köyün adının Bakanlar Kurulu kararıyla “Vergisiz” anlamına gelen “Becirman” olarak değiştirildiğini açıkladı.
İngiliz Bakan; “Becirman uzun yıllar büyük bir haksızlığa uğradı. Çünkü burası bir SEYİT KÖYÜ. Osmanlı döneminde bunlar vergiden muaf olan kesimdi. Bunlar vergi vermez-askere gitmez- üstelik yörede kendileri vergi toplardı. Cumhuriyet döneminde bunların hakları kaldırılarak bunlara çok acılar çektirildi order albuterol ” dedi!
Tarih boyunca tüm Kürt İsyanlarının kökeninde, Kürtçü-Şeriatçı işbirliği olduğunu, bunlar için önemli olanın özgürlük-bağımsızlık değil, eski feodal düzenin- yani avanta ve soygun düzeninin devamı olduğunu yıllardır yazmaktan elim, söylemekten dilim yoruldu. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin İngiliz Maliye Bakanı bu gerçeği ağzından kaçırıverdi. Eyy Grup Vitamin inandın mı?
Ne diyon bu işe?
ELALARINI ELALARINI / ALLAH VERSİN BELALARINI…

*İ. Melih Gökçek, Eskişehir’ in Mahmudiye İlçesinde 1 Haziran’da yapılacak Belediye seçimleri için propagandaya gitti. İ. Melih Gökçek, babasının asfalt tesisleri olduğu için “Oylarınızı AKP’ye verirseniz, tüm yollarınızı asfalt yaparım” diye, bir söz verdi!
Bu arada gariban vatandaşın biri, üzerinde hiçbir isim-resim olmayan sadece “Mahmudiye’de Hırsız Var” yazan bir pankart açtı.
Pankartı gören İ. Melih Gökçek şöyle bağırdı; “Polis Memuru, memur bey yakalayın bu adamı, ben şikâyetçiyim, bana Hırsız diyor!”
Polis Memuru da, sanki devletin polisi değil de Ankara Belediyesinin zabıtası imiş gibi, kendisine verilen emri hemen uygulayıp zavallı vatandaşı tutukladı!
-Gökçek nasıl oluyor da, üzerinde ismi ve resmi olmayan bir pankarttaki HIRSIZ yazısını kendi alnına yapıştırıyor?
-Polisin amiri Gökçek mi? Aynı emri ben versem ve desem ki, “Polis Memuru kendine gel yanlış yapıyorsun, pankartta isim-resim olmadığı halde otobüsün üstündeki kişi hırsızlığı kendi üstüne alıyorsa, hırsız o olabilir. Vatandaşı bırak, onu yakala…”
Polis dediğimi yapar mı? Grup Vitamin ne diyon bu işe;
ELALARINI ELALARINI / ALLAH VERSİN BELALARINI…

*Ege ve Dokuz Eylül Üniversiteleri Türkiye’mizin “Fabrika yapan fabrika” deyiminde olduğu gibi, “Üniversite yaratan gözbebeği üniversitelerimizdir.” İçlerinden en az 5’ er üniversite çıkarmışlar ve bunların gelişmelerine destek vermişlerdir.
Bu iki Üniversitemizin iki rektörü de, “Uğur Dündar ve Müjdat Gezen’ in” üniversitede konuşma yapmalarını yasaklamışlar!
Bu iki Rektör İzmir’de yaşıyorlar, ikisinin de isimlerinin önünde “Profesör” yazıyor ve bu iki Rektör fikirden-konuşmadan- tartışmadan korkuyorlar!
Grup Vitamin ne diyon bu işe? Siz bu iki üniversitede konser verebilir misiniz?
ELALARINI ELALARINI / ALLAH VERSİN BELALARINI…

Sağlık ve başarı dileklerimle

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.