Bodrum Gündem

Bodrumlu Genç Muhabirin İlk Fotoğraf Sergisi

12.10.2014
0
A+
A-

ilke isisagBodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, genç sanatçı İlke İşisağ’ın fotoğraf sergisine katılarak Bodrum’da sanat ve kültürel çalışmalara katkıda bulunan tüm sanatçılara ve sanatseverlere de teşekkür etti.
Order Disulfiram Bodrum Gündem Haber buy methotrexate
İlke İşisağ, oluşturduğu gece ve gündüz çekimlerinden oluşan Bodrum’un ruhunu ve izlerini taşıyan fotoğraflarının yer aldığı ilk sergisinin açılışını yaptı. Açılış kurdelesini Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile birlikte kesen sanatçının sergisine Başkan Kocadon’un yanı sıra Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, sanatçısının ailesi, gazeteciler, yakınları, dostları ve birçok sanatsever katıldı. Bodrum Belediyesi Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi’nde açılan Bodrum temalı fotoğraf sergisine sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon sergide, “Biliyorsunuz Bodrum bundan sonra kültürle daha fazla anılacak. Çünkü Bodrum turizm bölgesi… Turizm, sanat ve kültürle buluştuğunda ise turizmin devamlılığı daha da artıyor. Bundan böyle mümkün olduğunca her ne kadar Bodrum’da inşaat sektörü son zamanlarda revaçta ise de bu sektörü biraz yavaşlatıp, Bodrum’u daha çok sanat ve kültür şehri yapmak için mücadele edeceğiz. Onun için Bodrum’un sanat ve kültür şehri olması için yapılan çalışmalara katkı sağlayan, bu güzel eserlerini, fotoğraflarını bugün sergileyen sanatçı kardeşimize ve sanata destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bugün açmış olduğumuz bu sergi de hem sanatçımıza hem Bodrumumuza hayırlı olsun.” diyerek açılış kurdelesini kesti.
Açılışın ardından Başkan Kocadon, sanatçı ile birlikte sergiyi gezerek fotoğraflar hakkında sanatçıdan bilgi aldı.
Yedi yıldan bu yana büyük bir istek ve tutkuyla devam ettirdiği fotoğrafçılık sanatında genç yaşında sergi açan İlke İşisağ’ın bu yolda emin adımlarla ilerlediği de sergiye katılan sanatseverlerin dikkatini çekti.
Sergisi hakkında basın mensuplarına bilgi veren sanatçı, Valtrex buy online “Son üç dört yıldır Bodrum Yarımadası genelinde çektiğim günbatımı ve gece fotoğraflarını derleyip bir sergi açma kararı aldım. Sergi, Bodrum’u simgeleyen ahşap yatlar, yel değirmenleri ve Bodrum Kalesi’nin de yer aldığı fotoğraflardan oluşuyor. Bana destek olan öncelikle aileme, ağabeyim Fikret Hıdır’a, Bodrum Belediyesi’ne ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a teşekkür ediyorum. 13 Ekim’e kadar açık olan sergime bütün sanatseverleri davet ediyorum.” diye konuştu.
Bu yıl liseden mezun olarak İstanbul’da Plato Meslek Yüksek Okulu-Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünü kazanan İşisağ, serginin ardından İstanbul’da eğitim – öğretim hayatını sürdürecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.