Bodrum Gündem

Öldürülen Kedi için Suç Duyurusu

22.12.2014
0
A+
A-

kedi_için_suç_duyurusu (1)
Ordering Cialis online Bodrum’da geçtiğimiz cuma günü Yokuşbaşı Mahallesi Bayram sokakta yaşanan ve bir kedinin tüfekle vurularak öldürülmesiyle ilgili yaşanan olayda, bölgede yaşayan bir hayvansever savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu.

cost of Strattera buy Proscar Bodrum Gündem Haber

Cuma günü akşam saatlerinde Yokuşbaşı Mahallesinde silah sesleri duyan vatandaşlar evlerinin bahçesine çıktıklarında bir kedinin can çekiştiğini fark etti. Kısa sürede hayatını kaybeden kedinin ölümünden şüphelenen hayvanseverlerden Şükrü Saim Yücel, veterinere giderek kedinin ölümüyle ilgili röntgen çektirdi.  Çekilen röntgenin ardından kedinin bir av tüfeğinden çıkan 19 saçma ile öldürüldüğünün kesinleşmesi üzerine hayvanseverler duruma el koydu. Yücel, konunun takipçisi olacağını belirterek, yaşanan olayın dehşet verici olduğunu söyledi.
Sabah saatlerinde Bodrum Adliyesine gelen Yücel, Cumhuriyet Savcılığına giderek müşteki sıfatıyla ifade vererek olayı gerçekleştiren kişinin bulunması için ilk adımı attı. Adliye çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yücel, konuyla ilgili suç duyurusunda bulunduğunu belirterek, şunları söyledi: “Savcı bey çok alakalı oldu. Gerekeni yaptı. Bundan sonra kanun ne diyorsa o şekilde hareket edeceğiz. Ben olayı anlattım. Elimizdeki raporları kendilerine verdim. Kendileri bir şekilde ne gerekiyorsa onu yapacak. Herkese teşekkür ediyorum. Meskun mahalde böyle bir şeyin olması çok dikkat çekici. Bunu bir çocuğun görmüş olması daha ilgin. Bu saçmalar çocuğa da isabet edebilirdi” 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.