Bodrum Gündem

Başbakan Davutoğlu Muğla’ya Geliyor

Başbakan Davutoğlu Muğla’ya Geliyor
14.01.2015
0
A+
A-

ihsan_küreci_bodrum_gundem_1

Başbakanın Da Katılacağı AK Parti Muğla İl Kongresinde Yine Tek Aday, Tek Liste Olacak. Başbakan Davutoğlu kongre için Cumartesi günü Muğla’ya geliyor.

Buy Viagra buy cytotec Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Haziran’da yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerinde aday adayı olan Nihat Öztürk’ten boşalan Ak Parti Muğla İl başkanlığı için Genel Merkez tarafından İl Başkan adayı olarak İhsan Küreci atandı.
AK Parti Menteşe İlçe Yönetim Kurulu’nda da görev yapan Küreci, aynı zamanda MÜSİAD Yönetim Kurulu üyeliği de yapıyor. 17 Ocak Cumartesi günü yapılacak olan AK Parti İl başkanlığı kongresinde genel merkez tarafından tek aday gösterilen Küreci ile birlikte yönetim kurulu da tek liste olacak.

AK Parti Genel merkezinin belirlediği İl Başkan adayının İhsan Küreci olmasının ardından, sokaklarda başka adaylarında olabileceği de konuşuluyor. Lakin Nihat Öztürk sosyal medya üzerinden verdiği mesajda İl başkanlığı seçiminde tek liste ve tek aday olacağını ifade etti.

AK Parti Muğla İl Başkan adayı olarak İhsan Küreci’yi Başbakan Davutoğlu’nun atadığı ifade edilirken, Başbakan Davutoğlu Premarin Fast shipping AKP Muğla İl Kongresi için 17 Ocak Cumartesi günü Muğla’ya geleceği bildirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.