Bodrum Gündem

Yavuz Demir AK Parti Muğla Milletvekilliğine Aday

Yavuz Demir AK Parti Muğla Milletvekilliğine Aday
22.02.2015
0
A+
A-

AK PARTİ ADAY ADAYI DEMİR'DE ADAYLIĞINI AÇIKLADI…

yavuz_demir_akparti_muğla_milletvekili_aday_adayı (2)

İKİ DÖNEM GÜLLÜK'DE BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPAN YAVUZ DEMİR BODRUM'DA BASIN AÇIKLAMASI DÜZENLEDİ…

7 Haziran seçimleri için Ak Parti'den Muğla Milletvekilliği için aday adayı olan Yavuz Demir düzenlediği basın toplantısında öz eleştiride bulundu.

Bodrum Gündem Haber

Ak Parti Bodrum İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıya İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp ve yönetim kurulu üyeleri ile Ak Parti'nin Muğla'dan diğer bir Milletvekilli aday adayı olan Nihat Öztürk katıldı. İlçe Başkanı Demiralp'in Bodrum milletvekili aday adayı olarak tanıttığı Yavuz Demir konuşmasında sık sık öz eleştiride bulundu. Yavuz Demir şunları söyledi;

"Ak Parti teşkilatında bugüne kadar güzel çalışmalar yaptık. Ancak parti olarak kendimizi Ankara’ya iyi ifade edemedik. Ankara bugüne kadar bize bir türlü itibar etmedi. Sıralamada, ilk üç içine bile giremedik. İnşallah bu dönem farklı olacak diye düşünüyorum. Teşkilatlar olarak Genel Merkez’i zorlamamız gerekir. Ben kendi adıma taleplerimi ilettim, ses getireceğini düşünüyorum.”

yavuz_demir_akparti_muğla_milletvekili_aday_adayı (1)

Bodrum, Milas, Yatağan ve Kavaklıdere ekseninin toplam 250 bin seçmeni olduğunu belirten Yavuz Demir, bu bölgenin mutlaka bir Naltrexone online milletvekiliyle Ankara'da temsil edilmesi gerektiğini ifade etti. Yavuz Demir; "Bu bölgenin bir milletvekili hatta Bodrum'un özel bir milletvekili olmalı. Bu dönem çok umutluyum. Tuttuğunu koparan bir ilçe başkanına sahibiz. İnşallah Milas'ı da yanımıza alacağız ve Milas-Bodrum kardeşliğini oluşturacağız." dedi.  

Ak Parti'nin Anadolu'nun her yerinde itibar gördüğünü purchase Cialis ancak Muğla bölgesinde bir türlü başarılı olamadığını savunan Yavuz Demir, "Bodrum bir dünya kentidir. Anadolu'nun herhangi bir kentiyle kıyaslayamazsınız. Dolayısıyla burada siyaseti farklı yapmak gerekiyor. Biz bunu başaramadıysak, önce kendimizi sorgulamalıyız. Toplumun Ak Parti'ye yönelik şartlanmışlıkları, önyargıları var. CHP bunu müthiş bir şekilde işliyor. Burada o nedenle siyaset farklı yapılmalı ve CHP'nin kozları, argümanları en iyi şekilde kullanılmalı." şeklinde konuştu.

CHP'nin Atatürkçülük, Cumhuriyet ve laiklik gibi Retin-A online değerleri kullanarak Ak Parti'ye karşı mücadele verdiğini hatırlatan Demir, "O değerler bizim de değerlerimiz." dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.