Bodrum Gündem

MHP Bodrum’da Milletvekili Aday Adaylarını Tanıtıyor

28.03.2015
0
A+
A-

buy Accutane mhp_muğla_milletvekili_aday_adayları (2) buy cheap Tadalafil

Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili Aday Adayları, Bodrumlu Partililer ile bir araya geldi.

Bodrum Gündem Haber

7 Haziran 2015’te yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimleri yaklaşırken, aday adayları da çalışmalarına hız kesmeden devam ediyorlar. MHP Bodrum İlçe Teşkilatında düzenlenen aday tanıtım toplantısı ile Muğla Milletvekili Aday Adaylarından Sadi Taşkın, Ramazan Kıvrak ve Süleyman Taşkın Bodrumlu Partililer ile bir araya gelerek, kendilerini tanıttılar.

Düzenlenen tanıtım toplantısına MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, geçmiş dönem Bodrum İlçe Başkanı ve MHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Asım Başaran ile partililer katıldı.

Milletvekili Aday Adayı tanıtım toplantısında ilk olarak Muğla’nın en güzel ilçelerinden birisi Fethiye’den aday adayı olan Sadi Taşkın’ı ağırladıklarını ifade eden MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun; “ Muğla’nın en güzel ilçelerinden birisi Fethiye’den Bodrum Yarımadamıza gelen aday adayı arkadaşımız Sadi Taşkın’ı konuk ediyoruz. 7 Haziran’a giden bu süreçte, ülkemizin için bulunduğu bu süreçte partimizden milletvekili aday adayı olma cesaretini gösterdiği için kendisine ok teşekkür ediyorum. MHP Bodrum İlçe Teşkilatı olarak ta biz, mümkün olduğu kadarıyla milletvekili aday adaylarımızı toplumumuzla ve Bodrum Yarımadamızla buluşturup, tanıtmaya devam edeceğiz. Bu zamana kadar gördüğümüz bu mücadeleyi 7 Nisan’dan sonra 7 Haziran’a kadar devam ettirerek, MHP’yi iktidara taşımayı hedefliyoruz. Muğla ilimizden de benim gönlümden geçen en az iki milletvekili hatta 3 milletvekili çıkarıp, bölgemizin en iyi şekilde temsil edilmesini sağlamalıyız ” Straterra online buying dedi.

Fethiye Devlet Hastanesi’nde memurluk görevinden istifa ederek, aday adayı olduğunu belirten MHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Sadi Taşkın; “Teşkilatımız içerisinde 1995 yılından bu yana mücadelemize devam ediyorum. MHP bu zaman kadar benim hep bir adım önümde gitti ve ben de arkasından hep koşturdum. Bundan sonra da hep böyle olacaktır. Bölgemizdeki İlçe Teşkilatlarımız yaptığımız istişare toplantıları sonucunda aday adayı olmak kararı verdim. Muğla’mıza güzel hizmetler yapmak için aday adayı olduk. Öncelikli hedefimiz aday adayları olarak Muğla’ya katkımızın ne olacağını ve Muğla ilimize nasıl hizmet yapabileceğimizi düşündük. Bunu da 7 Nisana kadar değil, 7 Haziran gününün son saatlerine kadar mücadele etmek için çalışacağız” dedi.

Fethiye bölgesinden bir aile içinden iki kardeşin de Milletvekili aday adayı olduğunu belirten MHP geçmiş dönem İlçe Başkanı Muğla Milletvekili Aday Adayı Asım Başaran; “Bir aileden iki kardeşin hem aynı ilden hem de aynı partiden aday adayı olur sorusuna, bir aileden bir tane mi MHP’li ülkücü çıkacak sorusuyla cevap verilebilir. Keşke ailelerdeki herkesin Türk Milliyetçiliği davasına sıtkı sadakat ile hizmet vermesidir” dedi.

Aday adayı tanıtım toplantısının ikinci konuğu ise MHP Muğla Milletvekili Aday Adaylarından ve Türkiye Yörük Obaları Derneği Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Kıvrak oldu. Fethiye doğumlu olan ve 30 yıldır da televizyon programları yaptığını belirten Ramazan Kıvrak; “30 yıldırı yaptığım televizyon programcılığı ile birlikte gittiğimiz bölgelerde vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik ve onlara derman aramaya çalıştık. Muğla bölgesinde yaptığımız araştırmalar ve anketler neticesinde de aday adayı olmaya karar verdik. Bu kararımızın ardından Muğla bölgemizdeki 150 adet federasyon başkanımız, desteklerini vereceklerine dair ıslak imza verdiler ve bizler de bu sürece dair olduk” dedi.

MHP Bodrum İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen Milletvekili Aday Adayları tanıtım toplantısın son konuğu ise 23. ve 24. Milletvekili Adayı Süleyman Taşkın oldu. 1978 yılında Fethiye’de ortaokul temsilcisi olarak Milliyetçi Hareket Partisi’nde aktif görev almaya başladığını belirten Süleyman Taşkın, parti kademelerinde yaptığı görevlerinden kısaca bahsetti. Taşkın: “Biz Türklük gurur ve şuurunu, İslam alemini ve faziletini savunan, Türk milletinin layıkıyla yaşamasını, al bayrağın inmemesini, ezanın dinmemesi, vatanın birliğini, bölünmemesini savunan bir partiyiz. Böyle bir siyasi hareketi bölmeye kalkışan, parçalamaya kalkışan kim olursa olsun lanetlenmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin birçok kademesindeki görevde bulunmuş biri olarak, sizlerden biri olarak adaylığım dönemimde bazen beraber ağladık, bazen de beraber güldük. Ne olursa olsun takdiri ilahi. Nasip olmayınca olmuyor. Allah’ın izni ile bu kutlu yola bir kez daha çıktık. Bir kez daha aday adayı olarak huzurunuzdayım.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.