Bodrum Gündem

PARMAK ARASI TERLİKLE ve PEMBE ŞORT İLE MUĞLA’DA MİLLETVEKİLLİĞİ YAPILMAZ…

PARMAK ARASI TERLİKLE ve PEMBE ŞORT İLE MUĞLA’DA MİLLETVEKİLLİĞİ YAPILMAZ…
13.04.2015
0
A+
A-

chp bodrum kadın kolları (3) Cytotec generic PARMAK ARASI TERLİK VE PEMBE ŞORT İLE MİLLETVEKİLLİĞİ YAPMAK İSTEYENLER HEVESLENMESİN, MUĞLA’YA DIŞARIDAN BİRİNİN TATİL YAPMAK İÇİN KONTEJANDAN GELMESİNE ASLA İZİN VERMEM…

Bodrum Gündem Haber

Bodrum’da CHP İlçe Başkanlığı Kadın Kolları tarafından düzenlenen ve Muğla milletvekili aday adaylarının tanıtıldığı toplantıda konuşan milletvekili adayı Ömer Süha Aldan Muğla’dan ayrılan ikinci sıra kontenjan adaylığı için “Muğla’ yı parmak arası terlik pembe şort giyip tatil yapılacak bir tatil kenti olarak görüp milletvekilliğine heveslenenler hiç heves etmesinler, buna izin vermem” dedi.

Ömer Süha Aldan 7 Haziran seçimlerinde hedeflerinin en az dört milletvekilliğini kazanmak olduğunu ve CHP’nin iktidara çok yakın olduğunu söyledi. İktidar olduklarında ise bu dört milletvekilinden birisinin de Muğla’ya mutlaka bakan olarak döneceğini de sözlerine ekledi.

ömer_süha_aldan_bodrum_gundem order Cytotec online generic Kamagra TATİL YAPMAK İÇİN 2.SIRA KONTENJANA GÖZ DİKTİLER…

CHP Bodrum Kadın Kollarının düzenlediği toplantıda konuşan Aldan “Parmak arası terlik ve pembe şort ile Muğla’da vekillik yapılmaz. Kendi adaylık sürecim ile ilgili şuana kadar hiç konuşmadığım bir şeyi paylaşmak istiyorum. Pek çok kişi ilimize kontenjan adayı olarak gelmek istedi bir kere parti MYK’sında Muğla hakim gözetiminde ve bütün üyelerin katılımı ile ön seçim yapılacak bir yer olarak belirlendi. Fakat genel başkan yardımcılarımızdan biri buradan bir kontenjan yeri istemiş, buradan aday olmak istiyor, sonuçta parti meclisi buraya bir kontenjan adayı koymuş. Bana gazeteciler sordular bende ön seçime Muğla’da seve seve girmeye hazırım ama Muğla politikası Muğla milletvekilliği parmak arası terlik ile pembe şort ile yapılacak iş değildir, dedim. Dolayısı ile dışarıdan birinin konu mankeni gibi buraya gelmesine de asla izin vermem. Çoğunuz bilmez ama ben 18 yıldır Fethiye’de yaşıyorum Eşim, çocuklarım Fethiye’de çocuklarım Fethiye’de doğdu ve okuyorlar işimiz, evimiz, Fethiye’de.Bu gelinen süreçte kontenjanlığa başvurmamın asıl sebebi budur. Diğer aday arkadaşlarım ön seçim ile geldiler yoğun bir mesai sarf ettiler ben onlara göre biraz daha hazıra konmuş sayılırım bu aradaki mesafeyi kapatmak zorundayım. Önümüzdeki süreçte şuna emin olun ki çok daha farklı Ömer Süha Aldan’ı göreceksiniz” dedi.

4 MİLLETVİKİLİNDEN BİRİ MUĞLA’YA BAKAN OLARAK DÖNECEK…

Aldan konuşmasının son bölümünde oldukça iddialı ifadeler kullanarak “Bodrum ve Muğla’yı en iyi şekilde temsil edeceğim bundan hiç kuşkunuz olmasın. 7 Haziran da en az 4 milletvekilinin seçilebilmesi için çaba göstereceğiz. 7 Haziran akşamı partimizi iktidar yapacağız ve iktidar olduktan sonra bu dört kişiden birini Muğla’ya Bakan olarak getireceğiz, hedefimiz budur” dedi.

Aldan’ın sözleri partili kadınlar tarafından dakikalarca alkışlandı.

 

Yorumlar

  1. Ayla Gürpınar dedi ki:

    Sn.Aldan değerli ve bilgili bir kişidir ancak kendi cümlesi ” bir kere parti MYK’sında Muğla hakim gözetiminde ve bütün üyelerin katılımı ile ön seçim yapılacak bir yer olarak belirlendi.” demişt. Ancak böyle olmadı. Muğla’da üyeler ile değil, delegelerle seçim yapılmıştır, kendisine böyle olduğu mu söylenmiş acaba!

  2. bodrumlu dedi ki:

    nasıl izin vermiceksin,yaptığınız eğilim yoklamasında ya 1.sırada cıkarsa pembe terklikli arkadaş.sana sormazmı sen girdinmi seçime die?coktutarsız açıklamalar cok.