Bodrum Gündem

“BUYUR BURDAN BAK” ÖZGÜN BODRUM FOTOĞRAFLARI EVİNİZİ SÜSLEYECEK…

02.05.2015
0
A+
A-

cihat_özdöl_buyur_burdan_bak_fotoğraf_sergisi_2015 (1)FOTOĞRAF SANATÇISI CİHAT ÖZDÖL MİDTOWN AVM’DE ÖZGÜN BODRUM FOTOĞRAFLARINDAN OLUŞAN BİR SERGİ AÇTI…

buy Aciclovir online Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem purchase Paxil

Uzun yıllardan bu yana Bodrum’da yaşayan grafik ve fotoğraf sanatçısı İ.Cihat Özdöl Midtown AVM’de özgün Bodrum fotoğraflarından oluşan “Buyur Buradan Bak” adlı sergisini açtı. Sergide Bodrum yarımadasından çok farklı açılardan çekilmiş fotoğraf kareleri, Bodrumluların beğenisine sunuluyor.

İ.Cihat Özdöl fotoğraflarını internet üzerinden adrese teslim gönderdiğini ifade ederek Order Kamagra “Eviniz, ofisiniz, oteliniz, restoran, kafe veya barınız, bulunduğunuz mekanı süsleyecek özgün bir fotoğraf aradığınızda, www.everesim.com farklı çözümler sunuyor. Tamamı özgün fotoğraf ve illüstrasyonlardan oluşan geniş bir koleksiyon.” dedi.

Bodrum’un özgün fotoğraflarından oluşan “Buyur Burdan Bak” adlı fotoğraf sergisinde yer alan eserler ile ilgili olarak bir değerlendirme yapan Özdöl şunları söyledi; “Türkiye’nin en karakteristik kentlerinden biri, turizm cenneti Bodrum. Böylesine özel bir kent özel bir kategoriyi hak ediyordu. ‘Bodrum’ kategorisi altında, yaşamın renklerini, doğanın ve tarihin güzelliklerini bulacaksınız. Gitmeseniz de görmeseniz de ‘Bodrum’ kategorisinden resimler, mutfak, banyo, salon, oda ya da antre duvarlarınızda, sehpa, dolap ya da büfe gibi mobilyalarınızın üstünde, dekorasyonunuza farklı bir lezzet katacak. Sadece evler mi? Kafe, restoran ve barlar, mağazalar, ofisler, oteller. ‘Bodrum’ size çok yakışacak.”

“Buyur Buradan Bak” fotoğraf sergisi 1-31 Mayıs tarihlerinde açık olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.