Bodrum Gündem

BELEDİYE BÜTÇESİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI…

BELEDİYE BÜTÇESİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI…
04.08.2015
0
A+
A-

order misoprostol how to buy Plan B Ordering Cialis belediye-bütçe-değerlendirme-toplantısı-yapıldıBodrum Belediyesinin 2015 yılının ilk 6 aylık bütçesi ve harcama programı, düzenlenen toplantıda değerlendirildi.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen bütçe değerlendirme toplantısına Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Orman, İsmail Altındağ, Taner Uslu ve Turgay Kaya ile Bodrum Belediyesi Müdürleri ve Birim Sorumluları katıldı.  Bodrum Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen toplantıda Strateji Geliştirme Müdürü İsmail Doğan; Ocak ayı başından Haziran ayı sonuna kadar geçen 6 aylık süreci, ayrıntılı harcama programı eşliğinde katılımcılara aktararak, 2014 ve 2015 yılının karşılaştırmalı ve ortak gelir ve gider tablolarını sundu.

2015 yılı Ocak – Haziran dönemini kapsayan ilk 6 aylık süreçte Bodrum Belediyesi tarafından ödenen borç miktarının yaklaşık 80 milyon Türk Lirası olduğu açıklandı. Toplantının amacının, 2016 yılı belediye bütçesinin daha sağlıklı bir şekilde yapılmasının sağlanması olduğu belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.