Bodrum Gündem

CEMAL USLU EBEDİYETE UĞURLANDI…

20.10.2015
0
A+
A-
cemal uslu vefat etti (4)Önceki gün hayatını kaybeden hayırsever işadamı Cemal Uslu bugün düzenlenen cenaze törenin ardından sonsuzluğa uğurlandı. cheap Topamax
Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem Buy Brand Viagra
Atatürk Caddesinde bulunan evinde düzenlenen ilk törene akrabaları, komşuları ve öğrencileri katılırken, Adliye Caminde düzenlenen törende ise yüzlerce Bodrumlu saf tuttu.
İkindi Namazının ardından kılınan cenaze namazına, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, Muğla AK Parti Milletvekili Hasan Özyer, AK Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, MHP İlçe Başkanı Mehmet Tosun, CHP Muğla Milletvekili Adayı Burak Erbay, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, Deniz Ticaret Odası Bodrum Başkanı Gündüz Nalbantoğu, Dünyanın En Güzel Koyları Birliği Başkanı Galip Gür, işadamları, akrabalar ve çok sayıda Bodrumlu katıldı.
Nexium online cemal uslu vefat etti (31)İlçe Müftüsü Ali Ünal’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından merhum için dualar okundu. Omuzlara alınan Uslu’nun cenazesi bir süre taşındıktan sonra cenaze aracına alındı.
Cenaze töreninde bulunan ve Uslu’yu gözyaşları ile uğurlayan Mahinur-Cemal Uslu Ortaokulu öğrencileri “Seni unutmayacağız Cemal Amca” pankartı açarken, tabuta karanfil attı. Öğrencilerin başında bulunan Resim Öğretmeni Münevver Alp duygularını şu sözlerle ifade etti: “Biz 10 yıldır bu okulda olan öğretmenleriz. Çocuklarımız resimler pankartlar hazırladılar, son görevimizi yapmaya çalıştık. Emeklerini hiç unutmayacağız. Allah yerinde dinlendirsin, geride kalanlarına sabırlar versin. Hasan amcamızı çok özleyeceğiz” dedi.
Cemal Uslu’nun cenazesi Cevat Şakir Mahallesinde bulunan Türbe Mezarlığına defnedildi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.