Bodrum Gündem

KARAYOLLARINDAN AKILLI KAVŞAK ÇALIŞMASI…

KARAYOLLARINDAN AKILLI KAVŞAK ÇALIŞMASI…
11.11.2015
0
A+
A-
Zithromax without prescription
bodrumda akıllı kavşak çalışmaları yapılıyor (2)Karayolları ekiplerince, Ortakent-Yahşi kavşağında akıllı kavşak yapılması için çalışma başlatıldığı, Bitez Kavşağındaki akıllı kavşağın ise daraltılarak kazaların önüne geçmenin planladığı bildirildi.
Bodrum Gündem Haber
Bu günlerde Karayolları ekiplerince, Bodrum-Turgutreis karayolunda hummalı bir çalışma başlatıldı. Çalışmalara ilk olarak Metro kavşağından başlayan karayolu ekipleri, Turgutreis yolu dubalarla çift şerit olarak ayrıldı. Ortakent, Bodrum istikameti ise araç trafiğine kapatıldı.Araçlar bir kaç günden bu yana ikiye ayrılan yolda tek şeritten ilerleyebiliyor. Çalışmalar devam ederken yolun kapatılması trafiğin aşırı derecede sıkışmasına neden olurken, Ortakent-Yahşi kavşağından başlayan araç kuyruğu, neredeyse Bitez kavşağına kadar ulaştı.

Akşam saatlerinde işten çıkıp eve gitmek için yola çıkan sürücüler, adeta milim milim ilerleyerek trafik çilesi yaşadılar. Bu çalışmaların önümüzdeki bir kaç gün daha süreceği öğrenildi.

bodrumda akıllı kavşak çalışmaları yapılıyor (1) buy brand Cialis online BİTEZ AKILLI KAVŞAĞI DARALTILIYOR…

Diğer bir çalışma ise Bitez akıllı kavşağında başlatıldı. Karayolları ekipleri, Bitez akıllı kavşağının biraz daha daraltılması için çalışma başlattı.
Akıllı kavşağın yeşillik alanı biraz daha küçültülerek araçların kavşaktan daha rahat dönebilmesi için yer bırakıldı. Bu çalışmayla kavşağa sert giren sürücülerin kavşağa çarpmadan rahat dönmesi amaçlanıyor.
Sabah saatlerinde başlanan çalışmaların önümüzdeki hafta boyunca devam etmesi planlanıyor.

order methotrexate

bodrumda akıllı kavşak çalışmaları yapılıyor (3)
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.