Bodrum Gündem

MUĞLA ŞEHİDİNİNE AĞLIYOR…

MUĞLA ŞEHİDİNİNE AĞLIYOR…
11.11.2015
0
A+
A-
şehit-jandarma-teğmen-altuğ-pek treat erectile dysfunctiГ®n Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde sürdürülen terör operasyonunda, PKK terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu Muğlalı Jandarma Teğmen Altuğ Pek şehit düştü.
Bodrum Gündem Haber
23 yaşındaki Şehit Teğmen’in ailesine şehadet haberini Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Muğla İl Jandarma Komutan Yardımcısı Numan Öksüz ve İl Müftüsü Abdurrahman Koçak birlikte verdi.
Haziran ayında sözleşmeli olarak göreve başladığı öğrenilen Şehit Teğmen Pek’in ailesinin bulunduğu eve Türk bayrağı asılırken, babası Mehmet ve annesi Fatma Pek acı haber üzerine uzun süre gözyaşı döktü.
Muğla’da haftalık bir gazete sahibi olan Mehmet Pek şehit oğlunun fotoğraflarını gazetecilere kendisi verdi. 68 yaşındaki Mehmet Pek “Çok fazla diyecek bir şey yok. Vatan sağ olsun. Bunu yaşamak da varmış” dedi. Anne Fatma Pek ise sinir krizi geçirirken, kadın bir subay, anne Fatma Pek’i sakinleştirmeye çalıştı.
Öte yandan şehit evine taziye ziyaretleri de başladı. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu’da şehit ailesinin evine gelerek başsağlığı diledi.
Konu hakkında bir basın açıklaması yayınlayan Muğla Valiliği açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde teröristlerin hain saldırısında şehit düşen Muğlalı Jandarma Teğmen Altuğ Pek’in cenazesi 12.11.2015 (yarın) Perşembe günü öğlen namazına müteakip Menteşe ilçesi Kurşunlu Cami’nde kılınacak cenaze namazının ardından, Yeni Şehir Mezarlığı’nda bulunan Muğla Şehitliğine defnedilecektir. Şehidimize Allahtan rahmet, ailesine ve yakınlarına Başsağlığı dileriz. Milletimizin Başı Sağ olsun.” purchase Accutane
BAŞKAN MEHMET KOCADON’DA MESAJ YAYINLADI… Order Lamisil online
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’da sosyal medya hesabından şehidimiz Teğmen Altuğ Pek için “Diyarbakır Silvan’da yaşanan saldırı sonrası kaldırıldığı hastanede şehit düşen Muğla’lı kardeşimiz Jandarma Teğmen Altuğ Pek ve görev arkadaşlarını kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Milletimizin güvenliği ve huzuru için gece gündüz demeden çalışan güvenlik güçlerimizin şehit olduğu bu saldırıların bir an önce son bulmasını temenni ediyorum. Vatanı savunmak uğruna dün Silvan’da, daha önce yurdumuzun dört bir yanında şehit olan tüm evlatlarımıza Allah’tan rahmet; ailelerine, sevenlerine ve Türk milletine başsağlığı diliyorum.” şeklinde bir mesaj yayınladı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.