Bodrum Gündem

BODRUM’DAN 3 TEOG ŞAMPİYONU…

BODRUM’DAN 3 TEOG ŞAMPİYONU…
22.01.2016
0
A+
A-
2015-2016 Eğitim Öğretim yılında 25-26 Kasım’da Milli Eğitim Bakanlığının yaptığı TEOG (temel öğretimden orta öğretime geçiş) sınavlarında Bodrum’dan 3 şampiyon çıktı.
Bodrum Gündem Haber Zithromax online order Baclofen online
TEOG sınavlarının ilk ayağında 120 sorunun 120‘sinin de tamamını doğru yapan Hüseyin Turgut Karabağlı Ortaokulu öğrencisi Ela Kazaoğlu, Özel Merter Ortaokulu öğrencisi Karya Aslanparçası ve Özel Bodrum Bahçeşehir Ortaokulu’ndan Kerem Cangır, Türkiye’nin en başarılı öğrencileri arasında adlarını yazdırmayı başardılar.
Turgut Karabağlı Ortaokulu Okul Müdürü Erkan Güngör ile şampiyon öğrenci Ela Kazaoğlu, bu önemli başarıyı İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin ile kutladılar. Bodrum’dan üç 8.sınıf öğrencisinin kazandığı bu büyük başarıyı değerlendiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin; “Bu yılki TEOG sınavlarında, 120 sorunun tamamına doğru cevap vererek tam puan alan 3 tane evladımız var. Bizim gurur kaynağımız oldular. Bu başarı yıldan yıla artarak devam edecektir, çünkü biz gerekli tedbirleri aldık. Okullarımızda, ders çıkışlarında, hafta sonlarında ücretsiz kurslar düzenliyoruz. Hükumetimizin aldığı tedbirlerle sınıflarımız akıllı tahtalarla donatıldı. EBA sistemi ile çocuklarımız dokümanlara ücretsiz ulaşıyorlar. Bu başarı önümüzdeki yıllarda kat be kat artacaktır” dedi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.