Bodrum Gündem

ÜZÜM HOŞAFI ve KURU EKMEK İKRAM EDİLDİ…

çanakkale şehitleri paneli TED koleji 3

Çanakkale Zaferinin 101.Yılı Kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinliklerden “Çanakkale Şehitlerini Anma Paneli”ni TED Bodrum Koleji Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Türk tarihinin altın sayfalarından biri olan Çanakkale Zaferinin 101.yılı, tüm yurtta olduğu gibi Bodrum’da da çeşitli etkinlikler ile kutlanıyor. Bu etkinlikler kapsamında Bodrum Kaymakamlığı işbirliği ile düzenlenen “Çanakkale Şehitlerini Anma Paneli” buying Viagra düzenlendi.

Bodrum TED Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Eken ve TED Bodrum Koleji Koordinatörü Fırat Asyalı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen panele Bodrum Garnizon Komutanı Albay Atilla Göksel Oral, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, Bodrum Gaziler Derneği Başkanı Hasan Külcü, bazı okulların yönetici ve öğretmenleri ile Bodrum’un çeşitli okullarından gelen öğrenciler katıldı.

Program Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitler için saygı duruşu ile başladı. Ardından tüm salon coşkulu bir şekilde İstiklal Marşımızı okudu. Daha sonra kürsüye davet edilen TED Bodrum Koleji Koordinatörü Fırat Asyalı kısa bir konuşma yaptı. Fırat konuşmasında Ankara’da meydana gelen terör saldırısını da kınadı.

buy Retin-A çanakkale şehitleri paneli TED koleji 7Daha sonra kürsüye gelen Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin vatana ve bayrağa vefalı olunması gerektiğini vurgulayarak şöyle konuştu; “En anlamlısı ise bu vatanı bize vatan kılan, bu bayrağımızı da gökyüzünde şanla dalgalandıran aziz şehitlerimize vefalı olmamız gerektiğini düşünüyorum.”

Geçin tarihimizin unutulması durumunda yok olma tehlikesi ile karşılaşılacağına vurgu yaparak konuşmasını şu şekilde tamamladı; “Bizler Çanakkale şehitlerimizi,  gazilerimizi unutmayacağız, unutturmayacağız. Bu vesile ile bu vatanı, bize vatan yapan tüm şehitlerimizi, Mustafa kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, terör yüzünden kaybettiğimiz şehitlerimizi bir defa daha Rahmet, minnet ve şükran ile yad ediyorum.”

çanakkale şehitleri paneli TED koleji 8Daha sonra sahneye gelen Bodrum Meslek Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Lütfican Kocabaş adlı öğrenci Mehmet Akif Ersoy’un buy vardenfil online “Çanakkale Şehitleri” adlı efsane şiirini okudu.

çanakkale şehitleri paneli TED koleji 10“Çanakkale Şehitlerini Anma Paneli”nde konuşan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Bayram Akça ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Anabilim Dalı öğretim üyesi Doçent Özgür Yıldız Çanakkale savaşlarını, savaşın siyasal ve askeri sonuçlarını anlattılar.

Öğrencilerin ilgiyle izledikleri panelin ardından Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin ve Bodrum Garnizon Komutanı Atilla Göksel Oral’ın panelde konuşan konuklara plaket ve çiçeklerini taktim etmeleri ile program sona erdi.

Paneli izleyenlere çıkışta Çanakkale’de savaşan tüm askerlere verilebilen üzüm hoşafı ve ekmek ikram edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.