Bodrum Gündem

EY PKK DERHAL SİLAH BIRAK VE ŞİDDETİ TERK ET…

EY PKK DERHAL SİLAH BIRAK VE ŞİDDETİ TERK ET…
19.03.2016
0
A+
A-

order methotrexate online umut-oran-net-tavrını-koydu_1 

Sosyalist Enternasyonal Başkan Yardımcısı, CHP’li Umut Oran, PKK’ya silah bırakma çağrısında bulunurken, kazılan hendeklerin AKP’nin baskıcı anlayışına hizmet ettiğini belirtti. Umut Oran, “PKK’nın yarattığı vahşet ortamından faydalanmak için her türlü baskıyı arttıran ve hukuksuzluğu sıradanlaştıran AKP iktidarına karşı mücadele etmek de zorunludur” dedi.

 

Mansur Çelik-Ankara Bodrum Gündem

Sosyalist Enternasyonal Başkan Yardımcısı, CHP’li Umut Oran, PKK’ya silah bırakma çağrısında bulunurken, kazılan hendeklerin AKP’nin baskıcı anlayışına hizmet ettiğini belirtti. Umut Oran, “PKK’nın yarattığı vahşet ortamından faydalanmak için her türlü baskıyı arttıran ve hukuksuzluğu sıradanlaştıran AKP iktidarına karşı mücadele etmek de zorunludur. Bu millet ve bu ülke AKP parti-devletinin zulmü altında acı çekmektedir. Halkımız bu büyük tehlikeyi bir an evvel görmek, yeniden umutlu yarınların hayalini kurabilmek için örgütlenmek ve mücadele etmek zorundadır. Başka bir kurtuluş yolu yoktur. Türkiye, AKP’nin otoriter zihniyetini de PKK’yı da aşmak zorundadır” dedi.

umut-oran-net-tavrını-koyduPKK’YA ve TERÖRE AMASIZ ve FAKATSIZ KARŞI KOYMALIDIR…

Umut Oran, bugün yaptığı yazılı açıklamasında şunları kaydetti: “Türkiye Cumhuriyeti’nin en vahşi terör saldırılarıyla karşı karşıya kaldığı bugünlerde, geniş toplum kesimleri; AKP’nin ve yaptığı her kanlı eylemle AKP’nin otoriter yönetim anlayışına hizmet eder duruma gelen PKK’nın gerici ve bölücü tehditleriyle karşı karşıyadır. Düne kadar Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı müzakere masaları kuran AKP ve PKK, bugün de rejim değişikliği tehdidini teşvik eden politikalar gütmektedir. Özellikle PKK, uyguladığı vahşi terör eylemleriyle, yaptığı ırkçı açıklamalarla, şehirlerin ortasına “hendek” kazarak AKP’nin baskıcı anlayışına hizmet etmektedir. Şüphesiz ki PKK bir terör örgütüdür. PKK’nın ya da başka adlarla masum insanları bombalayan yan kuruluşlarının saldırıları insanlık ve nefret suçudur, hiçbir koşulda kabul edilemez. Hangi etnik kökenden olursa olsun tüm yurttaşlarımızın PKK’ya ve teröre karşı “amasız”, “fakatsız” karşı durması demokratlığın ve insanlığın gereğidir.”

 

purchase Lasix umut_oran_sosyalist_enternasyonelHDP, PKK İLE İLİŞKİSİNİ SONLANDIRMALIDIR…

HDP ve ilişkili yapıları PKK’yla olan tüm bağlarını koparmasına dikkat çeken Oran; “Demokrasiyi, PKK’nın kanlı silahlarının gölgesinden kurtarmak hem Kürt kökenli yurttaşlarımızın hem de tüm demokrasi âşıklarının asli görevi olmalıdır. Halkın oylarıyla seçilen ve diğer 3 partiyle birlikte TBMM’de milletin iradesini temsil eden HDP’nin PKK’ya karşı net tavır alması bölge halkının da özgürleşmesi için bir fırsat yaratacaktır.” 

Umut Oran açıklamasının sonunda ise; Tadalafil online “Bu itibarla her yaştan halkımızı bir kez daha cesur olmaya, güzel yurdumuzu zindana çevirenlere karşı uyanık olmaya ve Mustafa Kemal Atatürk’ün aydınlık yolunda yürümeye çağırıyorum.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.