Bodrum Gündem

BAHÇEŞEHİR’DE DUYGULU ve HEYECANLI KAPANIŞ…

bodrum bahçeşehir okulları kapanış (8)

Eğitim öğretim hayatına 2015 – 2016 döneminde başlayan Bodrum Bahçeşehir Okulları, birbirinden eğlenceli gösterilerle ilk yılını taçlandırdı.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Bahçeşehir Okulları’nın, ilk mezunları için düzenlediği mezuniyet yemeği ile 8.sınıf öğrencileri unutulmaz bir gece geçirdi. Ardından 3 saat süren Aydınlığa İlk Adım Gösterisi ile 1.sınıf öğrencileri tüm yeteneklerini sahneye taşıdı. Ve okul öncesi grubunun minik öğrencileri ilk sahne heyecanlarını yaşarken velilerine de duygulu ve keyifli anlar yaşattılar.

bodrum bahçeşehir okulları kapanış (12)Tüm sene boyunca yoğun bir tempoda çalışan ama çalışırken eğlenmeyi ihmal etmeyerek birçok farklı aktivitede yer alan öğrenciler, sene sonu gösterilerinde de büyük bir performans sergilediler. Anaokulu öğrencilerinin İngilizce ve Türkçe olarak hazırladığı tiyatro ve dans gösterileri velileri tarafından keyifle izlendi. Minik öğrencilerin anne babalarına ithafen söyledikleri, söz ve bestesi müzik öğretmeni Can Atazülal’e ait olan şarkıda veliler duygulu anlar yaşadılar.

İlkokul 1.sınıf öğrencilerinin hazırladığı Aydınlığa İlk Adım gösterisi ise her anıyla velileri ve öğretmenleri gururlandırdı. Öğrencilerin gösterileri ve danslarına velileri de katarak sergiledikleri performans uzun süre ayakta alkışlandı.

Mezuniyet töreninin ardından sınav yorgunluğunu düzenlenen yemekle atan ortaokul 8.sınıf öğrencileri ise bütün gece öğretmenleriyle birlikte dans ederek doyasıya eğlendi.

bodrum bahçeşehir okulları kapanış (25)Bodrum Bahçeşehir Okulları yıl sonu kapanışını ise her yıl geleneksel hale getirecekleri Garden Fest Müzik Festivali ile yaptı. Okul bahçesinde düzenlenen festivalde ünlü davulcu Aydın Karabulut, Umut Erhan, Murat Ejder, Erhan Akhan, Duygu Soylu ve Murat Çeken’den oluşan The Shot Grubu sahne aldı. Festivalin açılışını, okul idareci ve öğretmenleri havaya uçan balonlar bırakarak yaptı. Öğretmenlerin, veli ve öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen festivalde kurulan dev oyun parkında çocuklar oynarken velileri de müziğin keyfini çıkardılar. Lezzetli yiyeceklerle süslenen stantlar, öğrencilerin hazırladıkları dans gösterileri ve The Shot Grubunun müthiş performansıyla gece ilerleyen saatlere kadar devam etti.

Okulun etkinlikleri,  20 Haziran 2016 Pazartesi günü başlayacak, çocukların, fiziksel, ruhsal ve sosyal gelişimlerini amaçlayan Yaz Okulu Programları ile devam edecek.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.