Bodrum Gündem

32 YAŞINDAKİ GENÇ BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ…

32 YAŞINDAKİ GENÇ BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ…

chp-li-32-yaşındaki-mehmet-saydam-bıçaklanarak-öldürüldü

Milas’ta meydana gelen olayda, Milas Belediyesinde şoför olarak görev yapan, geçmiş dönem CHP Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Mehmet Saydam çıkan tartışma sonucu bıçakla öldürüldü…

Bodrum Gündem Haber

Milas’ın Ahmet Çavuş Mahallesi, Cemil Menteşe Caddesi’ndeki oyun parkında meydana gelen olayda, Milas Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Mat’ın 32 yaşındaki şoförü Mehmet Saydam çıkan sözlü tartışma sonrasında bıçaklandı.
Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen 112 Sağlık ekipleri ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Saydam Özel İzan Sağlık Hastanesine sevk edildi. Lakin 32 yaşındaki Mehmet Saydam, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Acı haberi alan Saydam’ın yakınları, hastanenin önünde sinir krizi geçirirken, Saydam’ı bıçaklayan şüpheli S.O.A.’nın, polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi.

Saydam’ın cinayet şüphelisi S.O.A ve olay anında yanında bulunan D.A. ve S.B. adliyeye sevk edildi.

Sosyal Medya üzerinden duygularını dile getiren CHP’liler Mehmet Saydam’ın öldüğüne inanamadıklarını ifade ediyorlar. CHP Muğla Milletvekili Av.Akın Üstündağ sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı; “Yıl 2005- Milas İlçe Başkanlığımda Gençlik kolları Başkan Yardımcımdı. Görevini en iyi yapmaya çalışan tam bir görev adamıydı. İnançlı kararlı gözüpek ve güleryüzlüydü. Yerel siyasetin karmaşıklığı ve sarsıntıları içerisinde hiç dağılmadı, sendelemedi. Sen hep kalbimizde yaşayacaksın Yiğit kardeşim. Milas Belediyesine girerken “HOŞGELDİN BAŞKAN” deyişini unutmayacağım gibi..”

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ise sosyal medya hesabından cenazenin duyurusunu da yaparak şu mesajı yayınladı; “Kardeşimiz ve belediye çalışanımız Mehmet Saydam’ı ne yazık ki menfur bir saldırı sonrası genç yaşta kaybettik…Çok erken ve çok acı bir ölüm…Tüm sevenlerinin başı sağolsun…”

Muğla CHP Gençlik Örgütü ise sosyal medya grubundan “Önceki Dönem Milas İlçe Gençlik Örgütü Başkan Yardımcımız, Milas Belediyesi Çalışanımız Mehmet Saydam’ı ne yazık ki alçak bir saldırı sonrası genç yaşta kaybettik. Cenazesi bugün ikindi namazı sonrası Milas Ulu Camiinden alınarak Milas Şehir Mezarlığı’na defnedilecektir. Yoldaşımıza Allah’tan rahmet, Ailesine ve Tüm Örgütümüze Baş Sağlığı Diliyoruz. Başımız Sağolsun…” mesajını yayınladı…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.