Bodrum Gündem

KAYMAKAM GÖDEKMERDAN, BODRUM’UN MAHALLELERİNİ GEZİYOR…

kaymakamlık mahalle ziyareti turgutreis (5)Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan mahalle ziyaretlerine yeniden başladı. İlk olarak Akyarlar Mahalle sakinleri ile biraraya gelen Gödekmerdan, Bodrum’un tüm mahallelerini ziyaret edecek.
Bodrum Gündem Haber 
Geçtiğimiz yıllarda da gerçekleştirilen mahalle ziyaretleri Akyarlar Mahallesi ile yeniden başladı. Çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşen ziyarette daire amirleri de hazır bulundu.
Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ziyaretin başında yaptığı konuşmada amaçlarının bölgemizdeki tüm kurumları ilgilendiren eksikliklerin tespit ederek çözüm üretmek olduğunu ifade ederek şunları söyledi;  “Bu soğuk günde sizleri işinizden, gücünüzden ettik, inşallah verimli bir toplantı olur. Kış sezonuna girdik. İşlerimizin azaldığı bu dönemde bütün mahallelerimizi dolaşalım, vatandaşlarımızla konuşalım istedik. Bizimle ilgili, belediyelerimizle ilgili ve dairelerimizle ilgili her türlü istek ve şikâyetlerinizi görüşelim istedik. Muhakkak hizmette eksiklikler, aksaklıklar vardır. Bunları da sizlerin görüşleri sonucunda düzeltmeye çalışacağız. Bu yılki ilk toplantımızı Akyarlar’da yapalım istedik. Sizlere katıldığınız için teşekkür ediyoruz” dedi.
Daha sonra vatandaşların sorunlarını dinleyen Dr. Gödekmerdan, her konunun muhatabından vatandaşa cevap vermesini ve çözüm için gerekli çalışmaların yapılması talimatını verdi.
Yaklaşık 2 saat süren toplantı sonunda vatandaşların ziyaretten memnun kaldıkları gözlendi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.