Bodrum Gündem

ÇOCUKLAR İÇİN HAFTASONU “BİLİM VE AKIL OYUNLARI ATÖLYESİ”

ÇOCUKLAR İÇİN HAFTASONU “BİLİM VE AKIL OYUNLARI ATÖLYESİ”

bilim ve akıloyunlarıBodrum Bahçeşehir Okulları’nın Midtown’da her ay farklı bir başlıkla düzenlediği etkinlikleri 14 Ocak Cumartesi günü “Bilim ve Akıl Oyunları Atölyesi” ile devam ediyor. Çocuklarımızın zeka ve bilişsel becerilerini geliştirmek için hazırlanmış 8 farklı oyun ve gösterilerden oluşan organizasyonda aileleri de eğlenceli bir yarışma bekliyor.

Bodrum Gündem Haber

81 kampüsü ile kaliteli eğitimi Türkiye’nin her noktasına ulaştıran, yeni nesil eğitime öncülük eden Bahçeşehir Okulları, Bodrum Kampüsü’nde gerçekleştirdiği yaratıcı etkinliklerine devam ediyor. Her ay farklı bir konsept ile Midtown’da tüm öğrencilere özel ücretsiz olarak hazırladığı atölyelerine bu kez “Bilim ve Akıl Oyunları Atölyesi” ni ekleyen Bodrum Bahçeşehir Okulları,  çocuklara yine birbirinden eğlenceli ve farklı oyunlar hazırladı. “Robotik” ve  “Sanart” atölyelerinin ardından 3’üncüsü düzenlenen “Bilim ve Akıl Oyunları Atölyesi” 14 Ocak Cumartesi günü saat: 14.00 – 17.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Etkinliğe katılan çocuklar, “Bilim ve Akıl Oyunları Atölyesi”ndeki mikroskop, elektrik deney seti, organ tanıma, fırça robot, ressam robot gibi toplam 10 farklı oyunla hem deneyimleyerek öğrenecek hem de bilimi sevecekler.

Aileleri sürprizler bekliyor… 

Çocuklar kendileri için özel olarak hazırlanan bu alanda yeteneklerini geliştirirken aileleri de hoş sürprizler bekliyor. Midtown içerisinde “Hazine Avı” yarışmamıza katılmak isteyen aileler, verilen ipuçları serisini kullanarak genel kültürden oluşan 10 soruya cevap verecek ve sonuca en çabuk ulaşmaya çalışacak.

Bodrum Bahçeşehir Okulları…

1994 yılında eğitim ve öğretime başlayan Bahçeşehir Okulları bugün 81 kampüsü ile kaliteli eğitimi Türkiye’nin her yerine taşıyor. Çift Dilli Eğitim, Kişiye Özgü Öğretim Modeli, Dijital Eğitim, STEM+A Uygulamaları ile Türkiye’de yeni nesil eğitimin öncüsü olan Bahçeşehir Okulları, öğrencilerinin ulusal sınavlarda gösterdiği başarılarla her yıl zirvede yer alıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.