Bodrum Gündem

OVACIKLI KOMÜNİST BAŞKAN KOCADON’LA BULUŞTU…

fatih-mehmet-maçoğlu-TKP'li-başkan-kocadon-manşetTürkiye’nin tek komünist belediye başkanı olan Tunceli’nin Ovacık ilçesi Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Bodrum Gündem Haber 

Bodrum Alevi Bektaşi Kültür Derneği’nde 24 Şubat akşamı düzenlenecek halka açık söyleşi programı için derneğin davetlisi olarak ilçeye gelen Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u da makamında ziyaret etti.

Ziyarete Bodrum Alevi Bektaşi ve Kültür Derneği Başkanı Cem Yalçın ve dernek yönetiminin yanı sıra Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Altındağ, Kemal Orman ve Turgay Kaya da katılarak eşlik etti. Karşılıklı iki ilçe arasındaki ilişkilerin artırılmasına yönelik olarak yapılan sohbette başkanlar, hazırladıkları ve hayata geçirdikleri plan ve projeler, yapımı devam eden fen uygulamaları ile sosyal ve kültürel çalışmalarından bahsetti. Başkanlar Büyükşehir süreciyle ilgili de, ilçe belediyeleri olarak yaşamış oldukları problemlere değindiler.

Özellikle çok yoksul olan ilçelerde su meselesinin sorun teşkil ettiğini ifade eden Maçoğlu, Türkiye’nin en güzel baharının Ovacık’ta yaşandığını da belirterek Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u Mayıs ayında Ovacık’a davet etti.

Ziyareti için Maçoğlu’na teşekkür eden Başkan Mehmet Kocadon, keyifli bir şekilde geçen sohbetlerinde özellikle Bodrum’daki belediyecilik faaliyetleriyle ilgili konuları kendisiyle paylaştı. Kocadon, büyükşehir süreciyle ilgili değerlendirmelerinde ise “Başkanım, bizde 11 tane belediye vardı Bodrum Yarımadası’nda ancak büyükşehir yasası ile birlikte hepsi kapandı, tek belediye kaldı. Şu anda tüm yarımadayı tek belediye yönetiyor. Sorunların hepsini çözmeye çalışıyoruz. Davetiniz için teşekkür ederim. En kısa sürede Ovacık’a gelmek isterim.” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda Başkan Mehmet Kocadon, misafirleriyle bir arada hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.