Bodrum Gündem

CUMHURİYET’İN ÇOCUKLARI MEZUN OLDU…

cumhuriyet ortaokulu 2018 mezuniyetBodrum Cumhuriyet Ortaokulu 2018 yılı mezunlarının kep atma töreninde duygusal anlar yaşandı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Cumhuriyet Ortaokulu 2017-2018 eğitim öğretim yılı mezunları için okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreninde  duygusal anlar yaşandı.

Okul bahçesinde düzenlenen törene öğrenciler, öğretmenler ve veliler yoğun bir katılım gösterdi.

cumhuriyetin çocukları mezun oldu (13)Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlanan mezuniyet töreninin açılış konuşmasını okul Müdürü Cemil Göğercin yaptı. Göğercin, her eğitim yılı sonunda okullarından mezun olan çocuklarının başarı grafiğinin sonraki eğitim hayatlarında da devam etmesinden son derece mutlu olduklarını kaydetti.  Bodrum Cumhuriyet Ortaokulu müdürü Cemil Göğercin “Bugün düzenlenen mezuniyet töreni ile simgesel olarak keplerini giyecek olan çocuklarımızın gidecekleri liselerde de son derece başarılı olacaklarına canı gönülden inanıyorum. Okulumuzda ezelden beri her eğitim öğretim dönemi boyunca idare-öğretmen-öğrenci ve veli dayanışması ile evlatlarımızı geleceğe elimizden geldiğince donanımlı olarak yetiştirmeye çalışıyoruz. Onlar da bu emeklerimizi boşa çıkartmıyorlar ve kendi aydınlık gelecekleri için çaba harcıyorlar. Bugün mezun olan çocuklarımızı tebrik ederken hali hazırda okuyan öğrencilerimize de iyi tatiller diliyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.

cumhuriyetin çocukları mezun oldu (85)Bodrum Cumhuriyet Ortaokulu bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreninde öğrencilerin arkadaşları için hazırladıkları bireysel ve gurup performanslarının yer aldığı müzik dinletileri, dans gösterileri ve tiyatro oyunları yer aldı.  Ayrıca, eğitim dönemi içinde futbol, voleybol ve basketbol dallarında başarı kazanan öğrencilere sınıf öğretmenleri tarafından madalya takıldı.

cumhuriyetin çocukları mezun oldu (92)Gösterilerin bitiminde sembolik olarak cübbe giyip, kep takan 8. Sınıf öğrencileri bir araya gelip geriye doğru sayarak keplerini havaya fırlattılar.  Tören sonrasında bazı öğrencilerin arkadaşlarına ve öğretmenlerine sarılarak göz yaşı döktüğü görüldü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.