Bodrum Gündem

Çarşı Kocadon’un Yanında

02.03.2014
0
A+
A-

Başkan Mehmet Kocadon: “Beşiktaş, gerçekten inananın, yürekli ve dik duran insanların kulübüdür. 2009’da da Beşiktaşlı inanan arkadaşlarımız buradaydı, şimdi de buradalar.” dedi.

buy misoprostol
Bodrum Gündem/1 Mart 2014

Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Bodrum Beşiktaşlılar Derneği’nde tezahüratlarla karşılandı.

generic Colchicine order Colchicine kocadon besiktaslilar (11)Bodrum Beşiktaşlılar Derneği’nin daveti üzerine Beşiktaş Antalyaspor maçını izlemek üzere derneğe giden Başkan Mehmet Kocadon, meşalelerle karşılandı. Dernek üyeleri Başkan Kocadon’u “O Mehmet Kocadon”, “Bodrum seninle gurur duyuyor” “Bodrum Çarşı Seninle Gurur Duyuyor” “İstersen meydanda miting yapalım senin için, Mehmet Başkan. Ne Obama, Ne Erdoğan… Bu âlemde teksin, Mehmet Başkan” sloganları ile karşıladı. Derneğin girişine asılan, Uğur Mumcu, Mehmet Kocadon ve Gezi Direnişi sırasında hayatını kaybeden Abdullah Cömert, İsmail Korkmaz, Ahmet Atakan, Mehmet Ayvalıtaş, Ethem Sarısülük’ün fotoğrafı bulunan ve üzerinde “Türkiye Sevdası Uğruna Bedel Ödeyenlerle Sonuna Kadar” yazılı bir pankart Başkan Kocadon’u duygulandırdı.

“Beşiktaşlılar 2009’da da buradaydı, şimdi de burada…”
Devre arasında Beşiktaşlılara seslenen Başkan Kocadon, “Beşiktaş sevdasını ben çok iyi bilirim. Beşiktaş, gerçekten inananın, yürekli ve dik duran insanların kulübüdür. 2009’da da Beşiktaşlı inanan arkadaşlarımız buradaydı, şimdi de bu arkadaşlarımız burada. Arkadaşlarıma buradan çok teşekkür etmek istiyorum. Sizden tek ricam, Bodrum’un huzurunu bozdurmayın. Ama inanıyorum ki, 30 Mart’ta sandığa gittiğinizde, vicdanınız size doğru yolu gösterecek.” dedi.

Başkanın konuşmasının ardından dernek üyeleri tezahüratlarını sürdürdü. Tezahüratlara Mehmet Kocadon da eşlik etti.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.