Bodrum Gündem

DR. BÜLENT HAFIZALİ VEFAT ETTİ…

DR. BÜLENT HAFIZALİ VEFAT ETTİ…

BÜLENT HAFIZALİ VEFAT MANŞETKulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Bülent Hafızali, Bergama’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Çiçek Bozoğlu/bodrum Gündem

1997- 2008 yılları arasında Özel Bodrum ve Alman Hastanesinde görev yapan ve görev yaptığı süre boyunca verdiği hizmet ve güler yüzü ile çok sevilen Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Bülent Hafızali, Bergama’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

35439066_10156480413519525_55008729946390528_nCahide ve Mustafa  Hafızali’nin oğlu olarak 1969 yılında Gümilcine’de doğan Dr. Bülent Hafızali’nin 13 yaşında Yiğit isimli bir erkek çocuğu var.

Bir Bodrum aşığı olan Dr. Bülent Hafızali, yakın dostlarına ölümü durumunda manşette kullandığımız gibi içinde Bodrum olan bir resminin vefat ilamında kullanılmasını vasiyet ettiği belirtildi.  Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Bülent Hafızali’nin Ramazan Bayramının son günü ve aynı zamanda Babalar Günü olan 17 Haziran’da vefat etmesi yakınlarının acısına acı kattı.

Dr. Bülent Hafızali’nin cenazesi ailesinin isteği üzerine 18 Haziran Pazartesi günü (yarın) ikindi namazının müteakip İzmit Fevziye Camii’nde kılınacak cenaze namazı sonrası yine İzmit’te defin edilecek.BÜLENT HAFIZALİ VEFAT

Bodrum Gündem Ailesi olarak; sevgili dostumuz, kardeşimiz Dr. Bülent Hafızali’ye Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

İzmit Fevziye Cami Adresi  : Tepecik Mahallesi, Hürriyet Cd. No:65, 41200 İzmit/Kocaeli

 

Yorumlar

  1. Serdar Anlağan dedi ki:

    Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın. Güler yüzlü, zarif, yardımsever, insan bir kardeşimizdi…Çok üzüldüm…Ailesine sabır dilerim.

  2. Allahtan rahmet eylesin, nur içinde yat. her zaman kibar güler yuzlü dr.

  3. mehmet dedi ki:

    Allah rahmet eylesin.,Mekanı cennet olsun.
    Kendisini şahsen tanıyamadım ama anne ve babasını yakından tanıyorum ve sevinç ve onurla ondan bahsederdik her gelişlerinde.
    meslektaşımın genç yaşta vefatından derin üzüntü duyuyorum.Kederli ailesine sabır diliyorum