Bodrum Gündem

Böyle Domuz Görülmedi…

20.09.2014
0
A+
A-

buy Nolvadex domuz-haberi-manşet where to buy Indocin

Bodrum’da şehrin içine kadar giren ve bahçelere inen domuz ve tilkiler heyecan ve korku yarattı. Domuzlardan bazılarının bahçelere ve kümes hayvanlarına zarar verdiği belirtildi.

cheap Valtrex Bodrum Gündem Haber 20/09/2014

Bodrum’un Torba mahallesinde sabah saatlerinde sokaklara ve evlerin bahçelerine kadar inen domuz ve tilkiler korku yarattı, bahçelerdeki kümes hayvanlarına zarar verdi. Torba’da balkondan domuzların fotoğraflarını Gül İşisağ çekerken, sabaha kadar Ortakent –Yahşi beldesinde bekleyerek tilkilerin fotoğrafını ise üniversite öğrencisi Melike Koparan çekti. Koparan, bazen tilkileri beslediğini söyledi.

Emekli bankacı evli ve bir çocuk annesi Gül İşisağ ise “Sabah balkona çıktığımda karşımda iki tane dev domuzu görünce korkuya kapıldım, iyi ki dışarı çıkmamışım, çünkü şimdiye kadar küçük domuzları görüyorduk ama ben böyle domuzu hiç görmedim, üstelik bahçelere kadar girip kümes hayvanlarına ve bahçelerdeki tarım ürünlerine zarar vermeye başladılar. Bunlar bir insana saldırırsa çok kötü olabilir. Sanırım aşırı kuraklık nedeniyle dağlarda aç kalmaları sonucu şehrin içine kadar inmeye başladılar. Ancak bu inişleri tehlikeli boyutlara ulaştı” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.