Bodrum Gündem

Taraftarlara Küfür Edip Tehditler Savurdu…

Taraftarlara Küfür Edip Tehditler Savurdu…

Bodrum Belediyesi Bodrumspor’un Utaş Uşakspor’u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın bitiş düdüğüyle deliye dönen Utaş Uşaksspor teknik sorumlusu Hakan Şapçı, yeşil beyazlı taraftarlara ağır küfürler ederek tehditler savurdu.

Bodrum Gündem Haber

Bugün Bodrum Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşma sonunda misafir takım Utaş Uşakspor’un teknik sorumlusu Hakan Şapçı, taraftarlara dönerek el kol hareketleriyle birlikte ağır küfürler edince Bodrumsporlu taraftarlar duruma tepki gösterdi. Soyunma odasına giderken uzun süre arkasına dönerek taraftarlara ağza alınmayacak küfürler eden Hakan Şapçı’ya bazı yedek oyuncularda katılarak taraftarlara küfür etti. Bu duruma tepki gösteren Bodrumsporlu taraftarlardan 2 adet yabancı cisim sahaya atılırken, duyarlı taraftarlar olayların büyümesini engelledi. Hakan Şapçı ise taraftarlara doğru tekrar tekrar dönerek küfür ve tehditler savurmaya devam etti. Taraftarları tahrik etme isteği yerine gelmeyen Şapçı daha sonra soyunma odasına gitti.

SAKATLANAN KALECİSİNE KIZDI OYUNDAN ALMADI…

Karşılaşma 2-0 devam ederken Utaş Uşakspor kalecisi Ersin Aydın bir pozisyonda sakatlanırken, durumunu el işareti ile Hakan Şapçı’ya bildirdi. Şapçı ise oyuncusuna el kol hareketleri yaparak ” Seni oyundan almayacağım devam et” diyerek bağırdı. Her fırsatta yere eğilerek ayağına bakan Ersin Aydın karşılaşmayı sakat olarak tamamlarken, Şapçı’nın gergin tavırları maç boyunca devam etti.

Öte yandan ilk yarının sonlarında ise Hakan Şapçı’nın yardımcılarından biri karşılaşmanın hakemi tarafından saha dışına gönderildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.