Bodrum Gündem

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu’ndan Yerel Basına Destek…

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu’ndan Yerel Basına Destek…

Türkiye Barolar Birliği Başkan Metin Feyzioğlu Gazeteci İsmail Küçükkaya’nın “Basın özgürlüğünü de demokrasiyi de yerelden canlandıralım” kampanyasına yürekten katıldığını söyledi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Türkiye Barolar Birliği Başkan Metin Feyzioğlu Yerel Basın’a destek verdiğini kaydederek;Vatansever Anadolu insanlarının Milli Mücadeleyi desteklemek için bütün ekonomik zorluklara karşı ve her türlü tehlikeyi göze alarak çıkardıkları yerel gazeteler tarihimizin onur belgeleridir. Bugün de bütün zorluklara rağmen Anadolu’nun sesi olmayı sürdüren yerel basınımızın, özelikle son dönemde yaşanan kâğıt fiyatlarındaki artış nedeniyle daha fazla desteğimize ihtiyacı var…” dedi.

Türkiye Barolar Birliği Başkan Feyzioğlu açıklamasını; “Gazeteci Sayın İsmail Küçükkaya’nın “Basın özgürlüğünü de demokrasiyi de yerelden canlandıralım” kampanyasına yürekten katılıyorum. Yerel basınımıza sahip çıkalım, hepimiz yaşadığımız bölgede çıkan yerel gazetelerden birini satın alalım. Mahalli renklerimizin solmasına, seslerinin kısılmasına engel olalım…” şeklinde tamamladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.