Bodrum Gündem

Son Dakika Bodrum!!! Demokrat Parti’den Bodrum’a Kadın Aday Atağı…

Son Dakika Bodrum!!! Demokrat Parti’den Bodrum’a Kadın Aday Atağı…

Demokrat Parti 31 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçimlerde Muğla’da büyük bir atağa kalkıyor. DP Bodrum’dan bir kadın aday çıkartmak için yoğun bir arayış içinde…

Bodrum Gündem Haber

Mehmet Kocadon’un Büyükşehir Belediye Başkanlığı için 19 Şubat günü yapacağı açıklamadan önce, Muğla’nın tüm ilçelerinden Demokrat Partili Adayların belirlenmesi için ilçe teşkilatlarında hummalı bir çalışma başlatıldı. Bodrum’da da aday arayışları çerçevesinde görüşmeler devam ediyor. Halil İbrahim Kaynar, Fatih Efe isimlerinin ardından bu gün CHP’nin Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Nurten Çakıcı Bıçak’a da Demokrat parti İlçe Teşkilatı tarafından Bodrum Belediye Başkan Adaylığı için teklif götürüldüğü öğrenildi.

Konu ile ilgili görüşünü aldığımız Nurten Çakıcı Bıçak böyle bir tekliften dolayı öncelikle onur duyduğunu kaydederek şunları söyledi; “Demokrat Parti Bodrum İlçe Yönetimi bizzat ofisime gelerek Bodrum Belediye Başkan Adaylığı için tekliflerini sundular. Kendilerine böyle bir göreve layık görmelerinden dolayı mutlu olduğumu ancak, ailem ve yakın dostlarımla bu konuyu değerlendirmem gerektiğini söyledim. CHP Yerel Seçim sürecini başkanlık düzeyinde de meclis üyeliği düzeyinde de iyi yönetemedi. Antidemokratik uygulamalar ile sıkıntılı bir süreç yaşanıyor. Bu konudaki tavrımı çok öncesinden kamuoyu ile paylaşmış ve ön seçim istediğimi deklare etmiştim. Ancak bir gelişme olmayınca da Meclis Üyeliği adaylığımı geri çekerek net tavrımı da koydum. Demokrat Partililerden gelen teklif üzerine yarına kadar düşüneceğimi ve 17 Şubat Pazar günü yanıt verebileceğimi söyledim…”

Nurten Çakıcı Bıçak şu an itibarı ile başta ailem ve yakın çevrem ile durum değerlendirmesi yaptıklarını söyledi.

Nurten Çakıcı Bıçak’ın Demokrat Parti’den Bodrum Belediye Başkan Adayı olabileceği haberinin duyulması ile Bodrum sokaklarında hareketlenmeye neden olması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.