Bodrum Gündem

CHP Bodrum İlçe Örgütünde Sular Durulmuyor…

CHP Bodrum İlçe Örgütünde Sular Durulmuyor…

CHP Bodrum İlçe Örgütünde Sular Durulmuyor, Cumhur Güven Taşbaşı da CHP’den istifa etti. Taşbaşı İYİ Parti kontenjandan birinci sıra Bodrum Belediye Meclis Üyesi adayı olarak belirlendi…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem 

Bodrum Belediye Meclis üyeliğinde sıralamaya konulamayacağının kendisine bildirilmesinin ardından, bu gün noter kanalı ile CHP’den İstifa Ettiğini söyledi. Eski Bodrum Kaymakamı, İstanbul Vali Yardımcısı, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü ve İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşaviri görevlerinin ardından son olarak İzmir Vali Yardımcılığından emekli olup ayrılan Cumhur Güven Taşbaşı 23 Kasım 2018’de CHP’ye üye olmuştu. O dönem CHP’li olan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Cumhur Güven Taşbaşı’nın adaylık başvurusuna imza atmış ve rozetini takmıştı.

Cumhur Güven Taşbaşı’nın Bodrum Gündem’e özel yaptığı açıklamada “Ben bir Bodrum sevdalısıyım. Bodrum’u çok seviyorum, evim de  burada. Son yıllarda Türkiye’de özellikle Cumhuriyetin kazanımlarının sürekli olarak kaybedilmeye başlanması, benim siyasete girmem için önemli bir etken oldu. Aslında siyasete girmeyi çok düşünmüyordum. CHP’den Bodrum Belediye meclis Üyeliği için teklif gelince ben de Bodrum’a hizmet etmek için bir fırsat olduğunu düşünerek kabul ettim. Ancak Bodrum Belediye Meclis adaylarının belirleme sürecinde bana göre uygun olmayan yöntemler ve uygulamalar gerçekleştiğini gördüm. Daha sonra beni arayıp, “Parti içi dengeler gereği seni meclis üyesi adaylığına yazamayacağız…” dediler…” dedi.

Cumhur Güven Taşbaşı İYİ Parti’den gelen teklifi kabul ettiğini ifade ederek “Ben Bodrum’a hizmet verebilmek adına İYİ Parti’den gelen teklifi kabul ettim. İYİ Parti beni birinci sıra kontenjan adayı olarak belirledi. Benim derdim siyaset yapmak değil Bodrum’a hizmet etmektir. Sonuçta CHP ve İYİ Parti Türkiye’nin bir çok yerinde ve Muğla’da da ittifak yapıyor. Hayırlısı olur…” dedi.

Cumhur Güven Taşbaşı; CHP’ye kırgın olmadığını belirterek “Ben Atatürkçü ve laik anlayışa sahip birisi olarak, siyasetin kargaşasından çıkıp Bodrum’a hizmet edeceğim…” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.