Bodrum Gündem

CHP İlçe Başkanından İtiraf; “Bu süreç içerisinde onlarca hata oldu…”

CHP İlçe Başkanından İtiraf; “Bu süreç içerisinde onlarca hata oldu…”

CHP Bodrum İlçe Başkanı Yalıkavak’ta gerçekleştirilen aday tanıtım toplantıları kapsamında partililere özeleştiri yaparak hatalar yaptıklarını itiraf etti…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan göreve geldiği günden bu yana birçok hata yapıldığını itiraf etti. Karahan Yalıkavak’ta seçim çalışmaları kapsamında bir araya geldiği yurttaşlara; “Bu süreç içerisinde onlarca hata oldu. Ne takvimimizi ne de yöntemimizi belirleyebildik. Umudumuz, sevincimiz, adaylığın partimizde kalmasıdır. CHP Bodrum İlçe örgütü sadece Bodrum ve örgüt mücadelesi vermiştir. Bu mücadeleyi hep beraber kazandık. Örgütümüzün adayı Ahmet Aras’tır. Kendisine başarılar diliyoruz…” dedi.

CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan seçim sürecinin başladığı süreçte önseçim konusunda iddialı söylemlerde bulunmasına karşın yerine getirilmediğinden, seçim takvimine kadar bir çok hata yapıldığını itiraf etmesi, Bodrum sokaklarında Ahmet Aras’ın güçlü ve kısa bir şekilde bu hataları tamir edeceği yönünde güven verdiği ifade edildi.

İlçe Başkanının bu itirafının CHP seçmeni ve partililer üzerinde olumlu etki yaptığı, özellikle CHP içinde muhalif kanadın kısmen de olsa gerginliğinin azalacağı kaydedildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.