Bodrum Gündem

İşletmenin Ömrü de SEKOYA Ağacı Kadar Uzun Olsun…

Melisa Özdil, sahibi olduğu SEKOYA isimli çiçek evi  için düzenlediği kokteylle Bodrum iş dünyasını bir araya getirdi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Ortakent’te kısa bir süre önce kapılarını açan SEKOYA Çiçekçilik, hafta sonu düzenlediği kokteylle iş dünyasının tanınmış simalarına ev sahipliği yaptı.

Ev sahibi Melisa Özdil, konuklarla tek tek ilgilenirken, Fatih Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Oğulcan Özdil de eşini bu özel günde yalnız bırakmadı.

Melisa Özdil işletmenin adı ile ilgili olarak “Sekoya dünyadaki en büyük ağaçtır. Anavatanı Amerika’dır, orada ormanları var. Aslında bizim konseptimiz küçük bitkiler ama biz o ismi tercih ettik. Sekoyalar orman yangınlarına dahi dayanabilen ağaçlardır. Bir Sekoya ağacını doğrudan kesmediğiniz sürece kolay kolay yok edemiyorsunuz. Ayrıca kökleri birleşerek büyüyor ve sekoyaların kendi aralarında konuştukları da söyleniyor.” Dedi. Melisa Özdil yarımadanın tamamına servis verdiklerini belirterek çiçek tercihlerinin her ay değişkenlik arz ettiğini söylediği konuşmasında “Yaklaşan anneler günü ile ilgili olarak annelerimizin ne sevdiği önemli, ayrıca her renk guzmanyalarımız var ve oldukça güzel bir çiçektir “ dedi.

Açılışa katılan BESİAD (Bodrum Esnaf ve Sanayici İş Adamaları Derneği) Başkanı Engin Kaplan, işletmenin kendileri için ayrı bir yeri olduğunu belirtirken “Bu işletmenin bizim için önemli bir yeri var. 2016 yılında yitirdiğimiz üyemiz sevgili Fatih Özdil’in oğlu Oğulcan’ın eşi Melisa’ya ait burası. Kendisini yalnız bırakmamak için buradayız. İnşallah bereketli güzel işleri olsun. Nice güzel günler için burada bol bol kendimize sipariş verelim.” Dedi.

Sezonun başlaması ile ekonominin nasıl gittiğine dair sorumuza “Şu an somut yorum yapabileceğim bir gelişme yok. Biraz sıkışmışlık devam ediyor. Bodrum şanslı bölgelerden birisi. Dolayısıyla hareketin durmadığı yerlerden. Sivil Toplum Kuruluşu olarak bizler görevlerine gelen yöneticiler ile ortak projeler oluşturmaya devam ediyoruz fakat ortam gergin ve ekonominin endişe verici hali devam ediyor. Sezonun geçen yıldan daha iyi geçeceğini rezervasyonlara bakarak öngörüyoruz. Sayısal olarak gelişen grafiğin ekonomik olarak da yükselmesi için Bodrum’un turizm markası olarak segmentini yükseltmeniz gerekiyor. Sayısal çoğunluk gerçek fiyatlara da yansısın ama nispeten iyi bir sezon turizm sezonu geçireceğimizi umuyoruz” dedi.

Bodrum Bahçeşehir Koleji Yönetim Kurulu üyesi Nilüfer Haşar, SEKOYA’daki bitki çeşitliliğini çok beğendiğini belirtirken “Çok yoğun bitki çeşitliliği var. Buraya çiçek almak için geldiğinizde aradığınız her şeyi ve her türü bulabileceğiniz hissini veriyor.  Çok güzel insanlar, bol kazançlar, bereketli günler diliyorum” dedi.

SEKOYA Çiçek Evinin açılışına katılan konuklar; akşamın geç saatlerine kadar canlı müzik eşliğinde servis edilen birbirinden lezzetli ikramlarla bol sohbet edip güzel vakit geçirdiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.