Bodrum Gündem

Ressam Mine Zereyalp, Re/Max’ta…

Ressam Mine Zereyalp, Re/Max’ta…

Re/Max Pasha Art Mayıs sergisinde Bodrum’da ilk gravür baskı resim atölyesini açmış olan genç sanatçı Mine Zereyalp’i konuk ediyor. 

Bodrum Gündem Haber

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü mezunu ve baskı resme gönül vermiş bir sanatçı olan Mine Zereyalp Bodrum Ortakent’te bulunan Mine Sanat Evi adlı kendi atölyesinde çalışmalarını sürdürmekte.  Aynı zamanda da çocuk ve yetişkinlerle hobi resim, güzel sanatlara hazırlık kursları ve gravür baskı resim dersleri de vermekte.

Yurt içi ve yurt dışı sergilerde aktif olarak yer alan Mine Zereyalp, çalışmalarıyla Turgut Pura Vakfı resim yarışmasında ve Polonya’da düzenlenen baskı resim yarışmalarından ikisinde sergileme ödülü aldı. 2018 yılında ise 74. Devlet Resim Heykel Yarışması’nda da baskı dalında özel başarı ödülünün sahibi oldu.

 

Re/Max Pasha Art’ta 16 Mayıs Perşembe günü saat 18:00 de açılıp 30 Mayıs’a kadar sürecek olan sergi, sanatçının üçüncü kişisel sergisi. Mine Zereyalp bu sergide farklı tekniklerle ürettiği baskı resimlerinin yanı sıra tuval resimlerine de yer vermekte.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.