Bodrum Gündem

1.600 İstanbul Seçmeni Bodrum CHP’nin Ayarladığı Araçlar İle Yola Çıktı

Bodrum’dan 1500 seçmen otobüslerle yola çıktı. Bodrum’da bulunan yaklaşık bin 500 İstanbul seçmeni, CHP’nin organizasyonuyla otobüslerle İstanbul’a gönderildi. 

Bodrum Gündem Haber

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı seçimine gidecek Bodrum’daki seçmenlere CHP Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından çeşitli STK’ların desteğiyle 30’un üzerinde otobüs hazırlandı. Otobüsler, bugün akşam saatlerinde Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerindeki bir Akaryakıt İstasyonu’nun bulunduğu alandan hareket etti. Yaklaşık bin 500 seçmen İstanbul’a giderken çok sayıda vatandaş da seçmenleri uğurlamaya geldi.

Uğurlama etkinliğinde bando eşliğinde marşlar çalındı, “Her şey çok güzel olacak” pankartı açılıp CHP Adayı Ekrem İmamoğlu lehine sloganlar atıldı. Uğurlamaya katılan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras İle Karahan Otobüslerin Arkasından Su Döktü…

Gazetecilere bir açıklama yapan Başkan Aras, Bodrum’dan İstanbul’a umudu uğurladıklarını ifade ederek şöyle dedi; “Ekrem Başkan’ın dediği gibi umut dilini, sevgi dilini Bodrum’dan İstanbul’a taşıyoruz. Ben de geçen hafta İstanbul’daydım. Birlikte güzel çalışmalar yaptık.  Bütün vatandaşlarımız ‘Her şey çok güzel olacak’ diyor. Açıkçası ben de çok umutluyum. Biz Bodrum’dan giderek Ekrem Başkan’ın gasp edilen hakkını teslim edeceğiz. İlçe örgütümüzün çalışmaları sayesinde bin 500’e yakın hatta fazlası vatandaşımız şu anda Bodrum’dan İstanbul’a taşınıyor. Emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum…”

CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan ise “Hazır ol İstanbul, Bodrum geliyor! 16 Milyon İstanbullu oyuna, iradesine, seçimine ve demokrasiye sahip çıkıyor. Tatilini yarıda keserek Bodrum’dan İstanbul’a oy kullanmak için giden bin 600 CHP seçmenini bu gün #HerŞeyÇokGüzelOlacak dileklerimizle uğurladık. Huzur ve barış içinde bir seçim yaşa İstanbul…” dedi.

Diğer taraftan Ak Parti Bodrum İlçe Başkanlığı’nın da akşam saatlerinde seçmenler için İstanbul’a otobüs kaldıracağı ifade edildi.

Bodrum Plajları Turistlere ve Yerli Halka Kaldı…

İstanbullu turistlerin yaz tatilini geçirmek için tercih ettiği kentlerden Bodrum, bugün oldukça sakindi. Tatil yapan çok sayıda İstanbullu seçmen, 23 Haziran’da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için Bodrum’dan ayrıldı. Dönüş yolculuğu, trafikte yoğunluk yaratırken, Gümbet Mahallesi başta olmak üzere Bodrum’un birçok bölgesindeki sahil ve plajlar, yabancı turistlere ve yerli halka kaldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.