Bodrum Gündem

Muğla İl Başkanlarının HDP Düellosu

Muğla İl Başkanlarının HDP Düellosu

MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu’nun sert ifadelerin yer aldığı yazılı basın açıklamasına karşı olarak yaptığı yazılı basın açıklamasında “CHP önce HDP ile kirli işbirliğinin hesabını vermelidir…”  dedi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP’ye yönelik sert ifadelerin yer aldığı açıklamalarının ardından yerelde de adeta bir düello başladı. CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu’nun sert ifadelerinin yer aldığı basın açıklamasının ardından MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz’da yazılı bir basın açıklaması ile CHP Muğla İl Başkanına veryansın etti. Oldukça sert ifadelerin yer aldığı basın açıklamasında, MHP İl Başkanı Korkmaz’ın en çarpıcı cümlesi ise; “CHP oylarını korumak için PKK’nın bitirilmesini engellemektedir…”  oldu.

HDP İle Kirli Bir İttifak Yapıldı…

CHP Muğla İl Başkanı haddini aşan iddialarla oldukça komik bir duruma düştüğünü söyleyen Korkmaz; “MHP’nin milliyetçiliğini sorgulamak kendisinin haddi değildir. Öncelikle açıklaması ve suçlaması gereken adres Atatürk’ün partisini HDP ile kirli bir ittifaka sokan CHP Genel Başkanı ve yönetimidir…” dedi.

CHP Önce HDP İle Kirli İşbirliğinin Hesabını Vermelidir…

MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz yazılı açıklamasına şu ifadeler ile devam ediyor; “CHP uzun zamandır milliyetçiliği ayaklar altına alarak çiğnemekte ve şehitlerimizin kemiklerini sızlatmaktadır. Aynı zamanda Mustafa Kemal Atatürk’e gönül vermiş, bu partinin duyarlı kesimlerini de asla onaylamayacakları PKK uzantısı bir partiyle işbirliğine sürükleyerek incitmektedir. Bu açıklamalar; adres şaşırtmak, suç bastırmak, HDP ile artık açık hale gelen işbirliğini gizlemeye yönelik beyhude çırpınışlardır. Gerçek ise apaçık ortadadır. CHP önce HDP ile kirli işbirliğinin hesabını vermelidir…”

CHP Oylarını Korumak için PKK’nın bitirilmesini engellemektedir…

MHP Muğla İl Başkanı Korkmaz “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli yaptığı açıklamayla CHP’nin, PKK’nın siyasi yürütme organı olan HDP’yle ilişkisini sürdürme ısrarının altını çizmiştir. CHP oyları korumak için HDP’yi desteklerken PKK’nın bitirilmesini engellemektedir. Elbette bu mesele MHP’nin meselesi olacaktır. CHP’nin açıklamaktan nedense(!) çekindiği ortağı HDP’nin PKK’nın siyasi uzantısı olduğunu bilmeyen mi vardır! Bugün annelerin Diyarbakır’daki başkaldırısına nedense CHP’den bir tek destek sesi çıkmamıştır. CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanının geçici olarak görevden alınan HDP’li belediye başkanlarını ziyaret ederken annelerin yanına bile uğramaması manidardır. CHP Türkiye’yi tehlikeli sulara sürüklemekten çekinmeli, Türkiye düşmanları ile dirsek temasından kaçınmalıdır. Şurası da unutulmasın milliyetçi Hareket Partisi siyasete yön veren damgasını vurmuş gücünü Türk milletinden alan partidir…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.