Bodrum Gündem

Vinç Kazasında Yaşamını Kaybeden Sefer Akdaş Gözyaşları ile Toprağa Verildi

Bodrum Midtown AVM’nin yılbaşı süslerini takılırken vincin dengesini kaybetmesi sonucu çalışanlar 35-40 metre yükseklikten beton zemine çakıldı. Bu kaza sonucu da Plus Reklam sahibi Sefer Akdaş feci bir şekilde yaşamını kaybetmişti. Sefer Akdaş dualar ve gözyaşları ile sonsuzluğa uğurlandı. 

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

35 yaşında feci bir kaza sonucu can veren Sefer Akdaş, Bitez Mahallesinde Adliye karşısında bulunan Gülsevim Rüşdü Kaynak Camiinde öğle namazından sonra cenaze namazı kılındı.  Sefer Akdaş’ın eşi, tabuta sarılarak gözyaşları içinde eşini son yolculuğuna uğurladı. Ardından da Bitez Mezarlığında toprağa verildi.

Sefer Akdaş’ın cenaze törenine Bodrum Belediye Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu, Bodrum belediyesi Başkan Yardımcısı Tayfun Tayfun Yılmaz, aile yakınları ve çok sayıda yurttaş katıldı. Sefer Akdaş’ın bir aylık, 17 Kasım’da doğan bir kız çocuğu vardı.

Sefer Akdaş’ın öldüğü bu kazada vinç sepetindeki Serdar Karabatak (32) ile vinç üzerindeki İlhan Enes Demir (25) ve Ünal Topuz (44) yaralandılar. Serdar Karabatak’ın hayati tehlikesinin sürdüğü, İlhan Enes Demir ve Ünal Topuz’un ise sağlık durumlarının iyi olduğu aldığımız bilgiler arasında. Diğer Yandan vinç operatörü Ü.T. ile AVM’nin iş güvenliği uzmanı L.T., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanırken, AVM sorumlularından E.Ü. ve vinç firması sahibi H.G. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.