Bodrum Gündem

CHP Mahalle Temsilcilerine teşekkür plaketi verildi

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından mahalle temsilcilerinin bir araya geldiği bir toplantı gerçekleştirildi. CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan’ın “Alan el veren eli görmedi, bütün örgütüme fedakarca çalışmaları için çok teşekkür ediyorum.” Dediği toplantıda mahalle temsilcilerine teşekkür plaketi verildi.

Bodrum Gündem Haber

CHP parti meclisi üyeleri Eren Erdem ve Gizem Sayar Özcan, Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, Belediye Başkanı Ahmet Aras, mahalle temsilcileri ve partililer katıldığı toplantı 10 temmuz Cumartesi günü Konacık Mahallesi’nde ki Herodot Kültür Merkezinde yapıldı.

Toplantıya saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından İlçe Başkanı Halil Karahan’ın konuşması ile devam edildi. Karahan, “Bu salgın döneminde bir hikaye yazılacaksa kahramanlarıdır. Hepsini saygıyla anıyorum, kaybettiklerimize Allah rahmet eylesin. Gerçekten iktidarın yönetemediği süreci sağlık çalışanlarımız fedakarca yönetti. Ben 48 senedir burada yaşıyorum, yoksulluk sınırında, açlık sınırında gelir kaybına uğraya bu kadar çok insan olduğunu bilmiyordum. Covid 19’la beraber gelir kaybına uğrayan orta seviyeden daha aşağı düşen çok ciddi bir kesim var. Bu rakam çok ciddi bir rakam. Bunun 2 bin 600 aile civarında, partimizde kaydı var, Mehmet arkadaşımız takip ediyor. Yerel yönetimlerimizle, ilçe örgütümüzle, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla, mahalle temsilcilerimizle, üyelerimizle hiç kimseyi ayırmadan herkese ulaşma çabası içerisinde olduk. Alan eli veren el de görmedi. Bu da bizim parti geleneğimiz. Tüzüğümüzde yazmayan ama genel olarak bütün örgütümüzün uyduğu bir kural. Alan el veren eli görmedi, bütün örgütüme fedakarca çalışmaları için çok teşekkür ediyorum. Parti örgütümüz geçen yerel seçimde büyük bir sınav verdi. Partimizin 6 oku her sıkıştığımızda bize yol açıcıdır, yol göstericidir. Makam, mevki ne olursa olsun her sıkıştığımızda 6 oka baktığınızda aşamayacağımız hiçbir engel olmadığını düşünüyorum…” dedi.

Eğitim sekreteri Levent Bıçakçı’nın ilçe örgütünün çalışmaları ile ilgili sunum yaptı. Mahalle temsilcilerine teşekkür plaketinin de verildiği toplantı, katılımcıların konuşmaları ile devam etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.