Bodrum Gündem

TİP Genel Başkanı Erkan Baş Muğla’da Halkla Buluşuyor

TİP Genel Başkanı Erkan Baş Muğla’da Halkla Buluşuyor

Dört milletvekiliyle mecliste temsil edilen Türkiye İşçi Partisi “İnadın İradendir” ve “Bir Yol Var” başlıklarında Türkiye’nin pek çok ilinde halk buluşmaları gerçekleştiriyor. Muğla’da oldukça güçlü bir şekilde örgütlenen Türkiye İşçi Partisi’nin, artık Muğla siyasetinde ağırlığını göstermeye başladığı ifade ediliyor…

Bodrum Gündem Haber

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Erkan Baş 13-14 Kasım’da Muğla’ya bir ziyaret gerçekleştirecek. “İnadın İradendir” ve “Bir Yol Var” diyerek yollara düşen Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş 13 Kasım Cumartesi günü ilk buluşma saat 11:00’de Fethiye’de Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şubesi salonunda gerçekleşecek. Ardından 15.30’da Marmaris Belediyesi Armutalan Kültür Merkezinde ve günün son programı da saat 19:00’da Datça Belediyesi Bülent Ecevit Kültür Merkezinde yurttaşlarla buluşarak “Yaşamak İçin Sosyalizm” kitabını imzalayacak…

Erkan Baş Menteşe’de Gençlerle Buluşacak…

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş “Halk Buluşmaları” etkinliğinin ikinci günü (14 Kasım 2021-Pazar) saat 09:00’da Menteşe’de başlayacak. Erkan Baş Menteşe’de parti üyeleriyle kahvaltıda bir araya gelecek. Saat 10.00’da Kurşunlu meydanında TİP Muğla İl Örgütünün yeni bürosunun açılışını yapacak. Saat 10.30’da Konakaltı Kültür Merkezinde halk buluşması ve imza günü yapılacak. Menteşe’de son program Kötekli Yoğurtçu parkında TİP Genel Başkanı Erkan Baş gençlerle bir araya gelerek, gençliğin sorunları ve gündeme dair söyleşi gerçekleştirecek.

TİP Genel Başkanı 14 Kasım Pazar Günü Bodrum’da Halkla Buluşuyor…

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş Menteşe programının ardından Bodrum’a gelerek 14 Kasım 2021-Pazar günü saat 16.00’da Bodrum Alevi Bektaşi Kültür Derneğine bir ziyarette bulunacak. Saat 17:00’de de Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezinde yurttaşlarla bir araya gelecek. Bodrum Gündem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Fatih Bozoğlu’nun moderatörlüğünde yurttaşların da TİP Genel Başkanı Erkan Baş’a merak ettikleri soruları iletebileceği bir söyleşi gerçekleştirilecek. TİP Genel Başkanı Baş programın sonunda “Yaşamak İçin Sosyalizm” kitabını imzalayacak.

(Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş’ın Bodrum’da Halkla Buluştuğu söyleşi, Bodrum Gündem Facebook hesabından https://www.facebook.com/bodrumgundem canlı olarak yayınlanacak)

TİP Seçime Girme Yeterliliğini Kazanmış, İddialı Bir Parti…

Türkiye’nin 45 ilinde ve 250 ilçesinde örgütlenen, 75 ilde de aktif olarak çalışma yürüten ve seçimlere girme yeterliliği kazanan Türkiye İşçi Partisi (TİP) halk buluşmalarında yurttaşlara makro düzeydeki parti programından başlayıp, gündeme dair ekonomi tarım, sanayi, iç ve dış politikaları konularındaki hedefleri ile birlikte içinden çıkılmayacak duruma gelmiş ülke sorunlarına dair çözüm önerilerini anlatıyor. Makro düzeydeki politik görüşleri yanında işçi, esnaf, çiftçi, memur, öğrenci, emeklilerin sorunlarının nasıl çözüleceğine dair somut ve net çözüm önerilerini de yurttaşlarla paylaşıyorlar.

TİP’in Muğla Siyasetinde Ağırlığı Artıyor…

Türkiye İşçi Partisi Muğla İl Sekreteri Volkan Çetin, TİP Genel Başkanı Erkan Baş’ın Muğla ziyareti ile yürüttükleri çalışmaların daha da güç kazanacağını kaydederek “Muğla ilimizde gerçekleşecek olan Halk Buluşmaları Muğla’da yürüttüğümüz çalışmalara önemli katkı sağlayacak. Artık Muğla siyasetinde ağırlığımızın arttığını düşünüyoruz. Özellikle son dönemde yaşanan ekonomik çöküş halkımızı çok zorda bıraktı ve artık çözüm bekliyor. Halkımız başta ekonomik sorunlar olmak üzere çözüm odaklı projeler üretebilmesini bekliyor. Çünkü yurttaşlarımızın umuda ihtiyacı var. İşte o umut Türkiye İşçi Partisidir…” dedi.

Yorumlar

  1. Meftun Gurdallar dedi ki:

    Helalleşmek değil hesaplaşmak gerek diyenler TİP e