Bodrum Gündem

MHP’den muhtar ve okulların sorunları için öneri

MHP’den muhtar ve okulların sorunları için öneri

Bodrum Yarımadası’nda ki muhtarları makamlarında ziyaret eden MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi, sorunları yerinde görüp, ilgili mercilere aktarıyor.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Yarımadası’nda görev yapan muhtarları makamlarında ziyaret eden MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi, her ziyaret ettiği muhtarın mahalleleriyle ilgili sorun ve önerileri dikkatle dinleyip not alıyor. Bilgi ve ekibi not aldığı tüm sorunları ilgili mercilere resmi dilekçeyle iletip, sorunu takip ediyor.

Belediye Geçici Personel Görevlendirmesi Yapabilir

MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi yaptığı açıklamada muhtarların bölgelerine göre birçok sorunları olduğunu kaydetti. Bilgi devletimizin çok güçlü olduğunu, bu sorunları çözeceğine emin olduğunu, ancak geçici olarak özellikle nüfusu 2 binin üzerinde olan mahallelerin muhtarlarının tek başına çok zorlandığını söyledi. İbrahim Bilgi, ayrıca mahallelerde bulunan okulların, pandemi boyunca temizlik ve hijyenine destek olmak amacıyla Bodrum Belediyesi’nin okul personeline ilave olarak, geçici bir temizlik personeli görevlendirebileceğini söyledi.

Başkan Bilgi; “Devletimiz çok güçlü. Elbette ki bu sorunları çözecektir. Ama bugün geçici olarak çözüme ihtiyaç vardır. Bodrum Belediyesi’nin çok sayıda personeli olduğunu biliyoruz. Nüfusu 2 binin üzerinde olan muhtarlıklarda, bir belediye personeli muhtarlarımıza yardımcı olabilir. Ayrıca pandemi boyunca, öğrencilerimizin daha rahat ve güvenli ortamda eğitim alması için okul personeline ek, geçici olarak bir belediye temizlik personeli görevlendirilebilir. Milli Eğitim Müdürlüğümüzün bu konuda ne kadar hassas olduğunu biliyoruz. Bu sayede hem okullarımız pandemi boyunca daha güvenli olur, hem de okullarda ki mevcut personel rahatlar. Biz bu konuları ilgili mercilere iletiyor ve konuyu takip ediyoruz. MHP Bodrum İlçe Teşkilatı olarak hem Bodrum Belediyemiz hem de Muğla Büyükşehir Belediyemize çağrıda bulunarak geçici olarak gerekli görevlendirmeyi yapmalarını bekliyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.