Bodrum Gündem

Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü Söyleşilerinde Erol Manisalı

Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü Söyleşilerinde Erol Manisalı

Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü’nde 24 Ağustos 2022 Çarşamba akşamı saat 21:00’da Orhan Kemal Meydanı’nda Erol Manisalı söyleşisi, kitap imza ve baston sergisi yer alacak.

Bodrum Gündem Haber

Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü’nde 24 Ağustos 2022 Çarşamba akşamı saat 21:00’da Orhan Kemal Meydanı’nda Bir Akademisyenin Baston Koleksiyonu söyleşisi, Fatih’ten Beyoğlu’na Benim İstanbul’um kitap imzası ve Erol Manisalı’nın 20 dolayındaki seçki bastonu yer alacak.

Erol Manisalı;

Türk iktisatçı, akademisyen. Prof. Dr. Erol Manisalı, halen İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde Öğretim Üyeliği yapmaktadır ve aynı kurumun Avrupa ve Orta Doğu Araştırmaları Merkezi’nin başkanıdır.

İngiltere, ABD, Japonya, Almanya, İsviçre, Hollanda, Belçika, Avusturya, Norveç ve Mısır’da çok sayıda konferans vermiş ve uluslararası konferanslarda aktif katılımcı olarak bulunmuştur. Türk ekonomisi ve AB ilişkileri içeren raporları bulunmaktadır.

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi ve Okan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesidir. 2005 Sertel Demokrasi Ödülü’ne layık görülmüştür.

Erol Manisalı röportajları için linke tıklayınız;

https://www.bodrumgundem.com/?s=erol+manisal%C4%B1

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.