Bodrum Gündem

Erdoğan, Yelda hanıma sürpriz yaptı

AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan’a “sürpriz” yaptı.

Yeniden aday yapılmayan, AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, yeni dönem için de aday listesine gireceğine inanıyordu.

Bu nedenle de listelerin YSK’ya verildiği gün yaptığı açıklamada, Erdoğan’a “dünya lideri” dedi ve “İnşallah 28. dönemde de güzel işler yapacağız” demişti.

Gökcan, listelerin son günü olan 7 Nisan Cuma günü sabah saat 07.31’de yaptığı yazılı açıklamada, tüm açıklamalarında olduğu gibi yine, Erdoğan’a övgüler yağdırdı.

“Erdoğan dünya lideri”

“Söz değil, eser ürettik” başlığı ile yayınladığı bildiride Yelda Erol Gökcan, şunları kaydetti:

İnşallah 28. Dönemde de kıymetli hemşerilerimizin teveccühü ile çok daha güzel işler yapacağız.

Bir tarafta Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan, diğer tarafta ise girdiği bütün seçimleri kaybetmiş, Millet İttifakı ortaklarına göre bile kazanamayacak aday olan bir Kemal Kılıçdaroğlu var.

Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 5 yıldır Muğla’mız, Milletimiz ve kıymetli hemşerilerimiz için çalıştık. Ülkemiz ve Muğlamız için önemli işler yaptık.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve tüm Bakanlarımıza Muğla’mıza verdikleri destekler için minnettarız. Cumhur İttifakı olarak seçimlerden yine başarı ile çıkacağız.

Muğlamıza son 5 yılda 35 milyar TL, son 21  yılda 50 milyar TL tutarında yatırım  yaptık. Dünya ekonomisindeki daralmalara ve pandemi sürecine rağmen,  büyüme kaydeden sayılı ülkelerin arasına girdik.

Özellikle savunma sanayiinde yerli ve milli atılımlar yaptık. Muhalefetin yapamazsınız dediği ilk yerli otomuzu yaptık. Söz değil, eser ürettik ve üretmeye de devam ediyoruz. Gerek yatırım gerekse hizmetler konusunda çok başarılı işlere imza attık.

Sonucu baştan belli olan bir seçim… Yamalı bohça misali 6’lı mı, 7’li mi olduğu tartışılan, daha kendilerini bile yönetmekten aciz olan Millet İttifakı’nın kendi içindeki kavgalarına inat, Cumhur İttifakı olarak seçimlerden yine başarı ile çıkacağız. 14 Mayıs seçimleri Muğla’mıza,  ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.”

Muğla’da liste yenilendi

Bu açıklamadan saatler sonra AKP’nin YSK’a verdiği aday listesinde AKP Muğla Milletvekilleri Gökcan ve Demir’in yeniden aday yapılmadıkları açıklandı. Muğla’da birinci sıraya eski il başkanı Kadem Mete ile yeni isimler getirildi.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.