Bodrum Gündem

Erkan Baş Bodrum’dan seslendi “Hiç merak etmeyin gönderiyoruz”

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, TİP Bodrum seçim ofisi açılışında yaptığı konuşmada “Çok net söylüyorum, onlar gider mi gitmez mi bilmiyorum ama biz göndeririz. Biz yan yana geldiğimizde karşımızda hiçbir gücün duramayacağını bilerek hareket edelim” dedi.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Belediyesi Çarşı Kafenin bulunduğu açık otoparkta düzenlenen mitinge partililerin yanı sıra çok sayıda Bodrumlu katıldı.  TİP Genel Başkanı Erkan Baş ve Muğla 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Aslantuğ’a ilgi yoğun oldu.

Siyaset Değil Haysiyet Meselesi…

TİP Muğla 1.sıra Milletvekili adayı Mehmet Aslantuğ, “35 yıl içerisinde bazılarından çok ciddi teklifler aldım. Hayatımda hiç siyasetle ilgilenmek gibi bir durumum olmadı. Çünkü yaptığım işte bu ülkeye borcumu ödemek gibi sınavlara girdim. Olabildiğince de alnımın akıyla çıkmaya gayret ettim ama TİP’in teklifi benim için siyaset yapma, kariyer arama değildi, hakikaten haysiyet meselesiydi.” ifadelerini kullandı.

14 Mayıs’ta Bu İşi Hayırlısıyla Bitiriyoruz, Bir Döneme Son Veriyoruz…

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu’na, milletvekili seçimlerinde Türkiye İşçi Partisi’ne oy isteyen Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, yaptığı konuşmasında şu ifadeler yer aldı;

“Gittiğim her yerde görüyorum, büyük bir kararlılık, büyük bir umut, büyük bir coşku hâkim oldu ülkenin dört bir yanına. Her yerde gördüğüm şey şu, içinizde en küçük bir tereddüt varsa, hepiniz rahat olun 14 Mayıs’ta bu işi hayırlısıyla bitiriyoruz, bir döneme son veriyoruz. Hiç tereddüt edecek bir şey yok, Tayyip Erdoğan bu halktan nihayet hak ettiği yanıtı alacak. Şu anda ülke ne kadar kötü olabilirse o duruma gelmiş, bir tek umudumuz var o da sizler. Bir umudumuz var, mücadele edenler. 21 yıldır direnenlerin zafer gününe geldiğimizin inancındayız. Bize her yerde soruyorlar, ‘acaba gerçekten giderler mi? Kaybetseler de bırakmazlar diyorlar, siz ne diyorsunuz?’ diyorlar. Çok net söylüyorum, onlar gider mi gitmez mi bilmiyorum ama biz göndeririz. Biz yan yana geldiğimizde karşımızda hiçbir gücün duramayacağını bilerek hareket edelim. Ha denediler. Daha önce İstanbul seçimlerinde ilk attığımız tokadı beğenmediler, sonra daha güçlüsünü atarız dedik ve daha güçlüsünü attık. Böyle devam edeceğiz.” dedi.

Memlekette 14 Gün Değil 14 Dakika Bile Beklemeye Tahammülü Yok…

Cumhurbaşkanı adayları Muharrem İnce ve Sinan Ogan’a da çağrıda bulunan Erkan Baş, “İlk turda bitirmek için bir çağrı yaptım, diğer adaylara ‘Sizin kendi küçük hesaplarınız için bu memlekette 14 gün değil 14 dakika bile beklemeye tahammülü yok. Biz iktidarın bütün baskılarına rağmen direndik, bütün devlet olanaklarını eline almasına rağmen, insanları açlıkla sınamasına rağmen bu ülkenin onurlu hakları 21 yıldır teslim olmadık. Bugün bu teslim olmama halinin sonunda Tayyip Erdoğan’dan, bu ucube sistemden kurtulma elimizin ucuna gelmiş. Uzansak kazanacağız ama birilerinin keyfi için 14 gün daha mı bekleyeceğiz. Kimse kusura bakmasın. İlk turda hep beraber Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapacağız.” ifadelerini kullandı.

Bize verdiğiniz hiçbir oy nedeniyle asla mahcup olmayacaksınız…

Erkan Baş’ın konuşmasını “Yapılacak iş şudur, bütün partilerin listesine bakın kendinizi kimin temsil ettiğine inanıyorsanız ona oy verin. Biz size söz veriyoruz. Bize verdiğiniz hiçbir oy nedeniyle asla mahcup olmayacaksınız, asla pişman olmayacaksınız.” Cümleleri ile sona erdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.