Bodrum Gündem

Muğla’da bin 820 çocuk gençlik hizmetleri sanat atölye çalışmasıyla buluştu

MUĞLA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDEKİ FAALİYETLERİNİ SÜRDÜREN MUĞLA ULUSLARARASI GENÇLİK MERKEZİ EĞİTMENLERİ VE GENÇLİK ÇALIŞANLARI MENTEŞE’DE ANAOKULU, İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM OKULLARINDA ÇOCUKLARLA SANAT ATÖLYE ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİ.

Muğla’da bin 820 çocuk gençlik hizmetleri sanat atölye çalışmasıyla buluştu
14.03.2024
0
A+
A-

Muğla Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesindeki faaliyetlerini sürdüren Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi eğitmenleri ve gençlik çalışanları Menteşe’de anaokulu, İlköğretim ve Ortaöğretim okullarında çocuklarla sanat atölye çalışması gerçekleştirdi.

Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi çocukların sosyalleşmesi ve el becerilerini artırması için sanat atölyesi etkinlikleri düzenliyor. Okullarda yapılan faaliyetlerde 3-6 ve 6-12 yaş arasında çocuklara yönelik düzenlenen sanat atölyesinde değişik dallarda bin 820 çocuk atölye çalışmaları ile buluştu. Sanat atölye çalışmaları eğitim öğretim dönemi boyunca devam edecek. Sanat atölyelerinde resim, seramik, ebru gibi farklı sanat çalışmaları ile çocukların farklı plastik sanat dallarında tanışmalarına da imkan sağlanıyor. Bin 820 çocuğun katıldığı atölye bünyesindeki uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştiriliyor.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş” çocuklarımızı sanatla sportif faaliyetlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gelişim çağında sanatsal etkinliklerle çocukların ilgilerinin hangi dalda olduğunu görmek bu yönde çalışmalar yapmak oldukça önemli. Emeği geçen eğitmenlerimize ve gençlik çalışanlarımıza çok teşekkür ederim ”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.