Bodrum Gündem
TANDOĞAN UYSAL

TANDOĞAN UYSAL

Tandoğan Uysal; 1985 yılında Anka Haber Ajans’ında muhabir olarak başlayan basın hayatı sırasıyla, Ulusal Basın AJANSI (UBA) Anadolu Ajansı İsveç Bürosu ve Hürriyet Gazetesi’nde 25 yıl süren İsveç Temsilcisi olarak çalıştı. İsveç Devlet Radyosu Türkçe bölümünde serbest gazeteci olarak çalıştı.

    Tamer Mandalinci, bu seferberlik ile Türkiye’ye örnek olmuştur

    İşte Türkiye’nin turizm başkenti olarak adlandırılan Bodrum’da önceki gün çok güzel bir toplumsal harekete imza atıldı.

    Bodrum’un çiçeği burnundaki 30 yaşındaki Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Bodrum için bir temizlik seferberliğini çok başarılı bir şekilde yaşama geçirdi.

    -Türkiye örnek olacak bir seferberlikti

    Başta kendisi ve beraberindeki üst düzey ve alt kadrosu ile kolları sıvayarak, Bodrum’un belli merkezlerinde bir seferberlik ilan ederek gönüllü vatandaşlar ile öyle, böyle görülmemiş bir temizliğe imza attılar.

    Sosyal medya paylaşımındaki görüntülere baktığımızda Tamer Mandalinci, tüm gençlik enerjisi ile üstüne giydiği rahat spor giysileri ile tam bir orkestra şefi gibi görev yaptı. Sanırım en fazla efor harcayan ve ter dökende o oldu.

    -Bodrum sağlam ellerde

    Tamer Mandalinci’nin buradaki hırsını görünce Bodrum adına çok sevindim. Bu bize Tamer Mandalinci, tuttuğunu koparan bir gencimiz olduğunu gösterdi.

    O nedenle büyük bir rahatlıkla Bodrum sağlam ellerde diyebilirim. İşte buradan yola çıkarak bu bize Tamer Mandalinci’nin yaptıklarının, yapacaklarının ispatı açısından çok önemli bir kanaat verdi.

    Türkiye’deki diğer Büyükşehir ve İlçe Belediyelerine örnek olacak bu seferberliğin Bodrum’dan başladığını söylemekle de abartmış olmayız. Bu bize bir kez daha bir elin nesi var iki elin sesi var atasözünü hatırlattığı için önemli bir mesajdır.

    -Tepelerden denize kadar uzanan bir seferberlik

    İşte Bodrum Başkanı ile Belediye çalışanı ve orada yaşayanı ile örnek bir faaliyete imza atmıştır. Bu seferberlik öyle bir seferberlikti ki, Bodrum’un tepelerinden başlayarak sokak içlerine oradan da denizin dibine kadar uzanıyordu. Böyle başarılı faaliyetlere sadece ve sadece şapka çıkarılır.

    Sevgili kardeşim Tamer Mandalinci’yi ve katkı koyan herkesi kutluyor ve Bodrum adına teşekkür ederim.

    Tandoğan Uysal/ Stockholm

    Yazarın Diğer Yazıları
    Yorumlar

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.