Bodrum Gündem

BESİAD Toplantısında KONGRE MERKEZİ Gündeme Geldi…

Bodrum Esnaf ve Sanayici İş Adamları Derneği (BESİAD) Perşembe toplantısında bu hafta Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun konuk oldu. İşadamlarının sorularını cevaplayan Tosun Kongre Merkezi için yerimiz hazır dedi.

BESİAD Toplantısında KONGRE MERKEZİ Gündeme Geldi…
25.06.2010
0
A+
A-


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem treatment of mania treating male impotence



30 işadamının katıldığı, Başkan Cenk Sezgin’in yönettiği toplantıda işadamları, başkan Tosun’a Konacık ve Bodrum ile ilgili sorular sordular ve görüş alışverişinde bulundular.


İşadamlarının genel olarak Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun’un yaptığı çalışmaları beğendiklerini ve kutladıklarını ifade ettiler.


 


Dışarıdan Gelen Firmalar Malzemeleri ve İşgücü İle Birlikte Getiriyor…


Mehmet Tosun, Konacık Belde olarak Bodrum’un ticaret merkezi olduğunu ve işadamlarına çok önem verdiğini belirtti. Karayolları ile görüştüğünü ve yaz döneminde durdurularak güz döneminde devam edilebileceği kararının çıkabileceğini söylemesi memnuniyetle karşılandı. Bodrum’da ticareti zorlaştıran en önemli nedenlerden birinin Bodrum dışından gelen malzeme ve iş gücü olduğunu, belediye olarak yerleşik firmaları destekleyici önlemler alınması isteğini belirten bir iş adamına Başkan Tosun ise ticaret yapmak isteyenin istediği yerde ticaret yapabileceğini belirterek; “Ancak elbette bizlerde bu büyük firmaların Bodrum’dan alışveriş yapmasını, Bodrum’un kaynaklarını kullanmasını istiyoruz. Bunun içinde firma ve şahıslara telkinde bulunuyoruz. İmar planları bittiği için ihtiyaçlar maddesini kullanarak bir sınırlandırma getirmeye çalışacağız.” dedi. treatment with Viagra


 


Kongre Merkezi İçin Yer Hazır, Bodrum Ticaret Odası Yavaş Kaldı…


Bitez Kavşağı’nda belediyeye ait arazi üzerinde, imar planında kongre ve sergi salonu olarak görünen yerle ilgili soruları da yanıtlayan Mehmet Tosun; “Ben seçim öncesinde vermiş olduğum sözün arkasındayım. O yeri Bodrum Ticaret Odası ile birlikte yapacaktık ama Ticaret Odası’nın bu konuda ne kadar istekli olduğu konusunda şüpheliyim. O arsaya Hükümet Konağı yapılacak dedikodusu var ama böyle bir şey söz konusu değil. Hükümet Konağı Bitez Adliyesi arkasına yapılacak. O yer planda hala kongre ve kültür merkezi. 3 ay daha Bodrum Ticaret Odası’nı bekleyeceğim. Eğer bir gelişme olmazsa orayı başka bir firmaya kongre ve kültür merkezi inşaatı yapmak üzere ihale edeceğim.” dedi. Bodrum Ticaret Odası Meclis üyesi Deniz Eyinç bu konuda BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’a bilgi vererek bir açıklama yapılacağını söyledi. BESİAD Başkanı Cenk Sezgin ise kongre merkezi bizimde zaman zaman ihtiyaç duyduğumuz bir konudur. Bu konuda BESİAD olarak çalışmaların hızlandırılması için öncü olabileceklerini ve çalışma yapabileceklerini ifade etti.


Mehmet Tosun kongre ve kültür merkezi yapılana kadar o arsayı 2-3 yıllığına bir lunapark işletmecisine verdiklerini de vurguladı.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.