Bodrum Gündem

Ortakent-Yahşi Belediyesi Amatör Golf Turnuvası..

Ortakent-Yahşi Belediyesi Bodrum Golf Club Academy Course III. Geleneksel Amatörler Golf Turnuvası yapıldı.

Ortakent-Yahşi Belediyesi Amatör Golf Turnuvası..
16.08.2010
0
A+
A-

Kupalarını Ortakent-Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Onur ŞAHBAZ’ın verdiği turnuva bu yıl 4 kategoride yapıldı. 40 sporcunun katıldığı bu yılki müsabakalar, zorlu karşılaşmalara sahne oldu.


 


Bu yıl ilk kez “Juniorlar” kategorisi müsabakaları eklenen III.Geleneksel Amatör Golf Turnuvası, bu spora gönül veren büyüklerin destekleriyle Bodrum Golf Club’da yetiştirilen gençlerin katılımıyla daha da renklendi. Erkekler A Kategorisinde I.lik ödülünü Ortakent-Yahşi Belediye Meclisi Üyesi Hüseyin Uğur Demirağ aldı. Katılan sporcuların ve izleyicilerin yoğun tezahüratlarıyla kupasını Başkan Şahbaz’ın elinden alan Demirağ’ın mutluluğu yüzünden okunuyordu. İşlerinin yoğunluğu nedeniyle turnuvaya katılamayan OPET Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk ve eşi Nurten Öztürk de ödül törenine katıldılar.


 


Ortakent-Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz kupaları sahiplerine vermeden önce yaptığı konuşmada “ Beldemizde üçüncü kez yapılan bu turnuvanın, bu yıl gençlerimizin de ilgisini çektiğini görmek beni çok mutlu etti. Dereceye giren ve katılan genç arkadaşlarımı yürekten kutlarım. Onlara bu sporu sevdiren Bodrum Golf Club işletmecisi Caner Tuna’yı da tebrik etmek istiyorum. Tabii bu yıl Meclis Üyemiz Uğur Demirağ’ın birincilik kupası alması bizi ayrıca sevindirdi. Golf sporunun turizm getirisinin de azımsanmaması gerektiğini düşünüyorum. Katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.


 


Ortakent-Yahşi Belediye Meclisi üyesi Uğur Demirağ da “ İki yıl önce bu spora başladım. Daha öncesinde gerçekten hiçbir fikrim yoktu. Gördüm ki golf konsantrasyon ve sabır  gerektiren, stresten tamamen uzaklaştıran, oyuncuları centilmence aynı hedefte buluşturan bir spor. Bugün kupayı aldığım için çok mutluyum. Gençleri bu spora çekebildiğimiz için ayrıca gururluyum, biz amatörce başladığımız bu işi profesyönelliğe doğru götürüyoruz, daha çok gencimizin bu klüpten yetişmesi beni çok mutlu eder” diyerek duygularını ifade etti.


 

Online Xenical buy

Ortakent-Yahşi Belediyesi Bodrum Golf Club III. Geleneksel Amatör Golf Turnuvası’nda bu yıl dereceye giren sporcular sırasıyla şöyle;


 


ERKEKLER KATEGORİ A                                                “JUNIORS”

cheap Baclofen

I. albuterol price                    Uğur DEMİRAĞ                                          I. Mehmet ÇOBAN


II.                Zeki AKILLIOĞLU                                     II. Özge KONAR


III.             Tamer TUNA                                               III. Mert TOKER


 


ERKEKLER KATEGORİ B


      I.         A. Şadan KARASU


      II.        Seci SÜREL


III.             Cemal SEVİNÇ


 


BAYANLAR


I.                   Elif YILDIRIM


II.                Esra ERGÜL


III.             Doris TEVETOĞLU

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.