Bodrum Gündem

Fransız Konsolosundan Arkeoloji ve Çevre Konularında Yardımlaşma Önerisi…

Fransanın İstanbul Başkonsolosu Hervé Magro Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadonu makamında ziyaret etti. Görüşmeye Bodrum Deniz Ticaret Odası Başkanı Gündüz Nalbantoğluda katıldı.

Fransız Konsolosundan Arkeoloji ve Çevre Konularında Yardımlaşma Önerisi…
22.11.2010
0
A+
A-

Fransa′nın İstanbul Başkonsolosu Hervé Magro bugün, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon′u makamında ziyaret etti. Görüşmeye Bodrum Deniz Ticaret Odası Başkanı Gündüz Nalbantoğlu′da katıldı.


Magro′nun ziyareti hem tanışma hem de karşılıklı fikir alışverişi amacıyla gerçekleşti. Görüşmede Magro, Bodrum′un kendi yetki alanına girmesi nedeniyle Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile tanışmak istediğini belirtti. Samimi bir havada gerçekleşen görüşmede, Bodrum′a gelen Fransız turistlerin sorunları ve memnuniyetlerini de başkana iletmek istediğini söyleyen Magro, dünyanın en güzel köşelerinden biri olan Bodrum için arkeoloji ve çevre konularında karşılıklı yardımlaşma yapabileceklerinin de altını çizdi. Görüşmede tatilleri için Bodrum′u tercih eden Fransız turistlerin tek şikayetinin çok az olsa da hırsızlık sorunu olduğunu söyleyen Fransa′nın İstanbul Başkonsolosu Hervé Magro, yapılan anketlerde genel olarak memnuniyetin hakim olduğunu söyledi.

Valtrex prescription
diflucan online buy Robaxin

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise Magro′nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra her turistin Bodrum′un konuğu olduğu bilincinin tüm Bodrum′da hakim olduğunun altını çizdi. Bodrum′un tarihiyle, kültürüyle ve doğasıyla Ege′de bir pırlanta olduğunu ifade eden Kocadon, gerek arkeoloji gerekse çevre duyarlılığı ve yenilenebilir her tür enerji yatırımına açık olduklarını ifade etti. Mehmet Kocadon Fransa′nın Nice şehri ile kardeş şehir protokolünde son noktaya geldiklerini de hatırlattığı konuşmasını bu tür ziyaretleri daha sık gerçekleştirerek mevcut yapıyı kuvvetlendirmeleri gerektiğini söyleyerek noktaladı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.