Bodrum Gündem

SAHTE İÇKİ HAİNLERİ HALA İŞ BAŞINDA..

Bodrum Jandarmanın Medisun adlı otele yaptığı baskında otelin çamaşırhanesinde ki gizli bölümlerde saklanmış 200 koli (2 bin şişe) bandrolsüz ve kullanım tarihi geçmiş içki ele geçirildi.

SAHTE İÇKİ HAİNLERİ HALA İŞ BAŞINDA..
07.07.2011
0
A+
A-

 


  buy methotrexate


Dapoxetine  


Otel Çamaşırhanesinden 2 Bin Şişe Kaçak İçki Çıktı


HAİNLER HALA İŞ BAŞINDA…


Bodrum Jandarmanın Medisun adlı otele yaptığı baskında otelin çamaşırhanesinde ki gizli bölümlerde saklanmış 200 koli (2 bin şişe) bandrolsüz ve kullanım tarihi geçmiş içki ele geçirildi.


Bodrum Gündem Haber


Geçtiğimiz haftalarda Bodrum’da büyük infial yaratan ve 5 Rus turizmcinin ölümü ile sonuçlanan olaylardan ders almayan hainler sahte içki satmaya, almaya ve kullanmaya devam ediyorlar. Bodrum Jandarmanın özverili ve titiz çalışmalarının sonucunda lüks bir otelde 2 bin şişe bandrolsüz ve kullanım tarihi geçmiş içki ele geçirildi.


Operasyon sonrasında otel genel müdürü göz altına alınırken kaçak içkilere incelenmek ve imha edilmek üzere jandarma tarafından el konuldu.


Ortakent- Yahşi beldesindeki 4 yıldızlı Medisun Otel’e bir ihbarı değerlendirerek baskın yapan jandarma ekipleri otelin çamaşırhane bölümündeki dolapların altlarına yerleştirilmiş 200 koli, yaklaşık 2 bin şişe bandrolsüz ve kullanım tarihi geçmiş içki buldu.


SAHTE ETİKET ve BANDROL…


Birçok şişenin üzerinde sahte etiket, bandrol ve isim bulunduğu, içkilerin yurt dışından yasa dışı yollarla Bodrum’a getirildiği ortaya çıktı. Operasyon sonrasında ele geçirilen içkiler jandarma kamyonuna yüklenerek incelenmek ve ardından imha edilmek üzere Jandarma Komutanlığı’na getirilirken içkilerden alınan numunelerin İzmir’e gönderildiği belirtildi.


Çamaşırhaneden kolilerle çıkarılan içkilerin kamyona yüklenmesi Bodrum Gazetecileri tarafından görüntülendi.


Cin, votka ve viski şişelerinin bulunduğu otelin genel müdürü Tayfun Ünal ise jandarma tarafından gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı adliyede tutuksuz olarak yargılanmak üzere serbest bırakıldı.  Bodrum’da jandarmanın son bir ay içerisinde 78, emniyetin ise 65 otel ve restoranda kaçak içki operasyonu yaptığı öğrenildi.


Kaçak içkilerin bulunduğu Medisun Otel’in yetkilileri basın mensuplarına konu ile ilgili açıklama yapmak istemediklerini söylediler.


 


buy brand Kamagra

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.