Bodrum Gündem

İsraildeki Filistinli Hristiyan Büyük Üstad

21.09.2011
0
A+
A-

Ülkemizde her şeyin sebebini masonlardan, illuminatiden, Tapınak Şövalyeleriinden, Gül-Haç örgütünden ve gizli bir takım derneklerden bilen hatırı sayılır bir çoğunluk var.

Ülkemizde her şeyin sebebini masonlardan, illuminati’den, Tapınak Şövalyeleri’inden, Gül-Haç örgütünden ve gizli bir takım derneklerden bilen hatırı sayılır bir çoğunluk var. Tüm bu örgütlerin balı İsrail ve yahudilerdir, zaten onlar lanetlenmiş bir millettir.


 


Eğer birşeye akıl yolu ile değil de inanç yolu ile yaklaşırsanız, ne söylenirse söylensin, ne yapılırsa yapılsın yine de tatmin edemezsiniz. En azılı düşmanları mason yapın, büyük üstad yapın, o gizli derneklerin en tepe yönetimine getirin, yine de tatmin olmazlar.


 


Ancak işe mantık yönünden kuşku ile bakan büyük bir çoğunluk da var. Merak eden, irdeleyen ve sorular soran.


 


Bu kitle için anahtar olabilecek bir haber okudum ve paylaşmak istedim.


 


Biliyorsunuz Filistin ve İsrail uzun süredir anlaşmazlık içindeler. Yalnızca devletler değil, halklar arasında da var bu tartışma ve sürtüşme. Tam bu sırada ilginç bir gelişme oluyor; Hristiyan bir Filistinli Arap, Nedim Mansur, İsrail Büyük Locası’nın en tepe koltuğuna 2013 yılına kadar kalmak üzere oturuyor, yani Büyük Üstad oluyor. Hem de ilk kendisi değil bu durumda olan. 1933 – 1940 yılları arasında ve1981 – 1982 yılları arasında da iki Arap bu şekilde Büyük Üstad olmuş.


 


İsrail Büyük Locası’nda 56 locada çalışan 1200 kişi 10 ayrı dilde çalışmalar yapıyormuş; İbranice, Arapça, İngilizce, Macarca, Romence,  Türkçe, Rusça, Almanca ve İspanyolca. Clonidine without prescription

pattern baldness treatment

 


İsrail’de bulunan herhangi bir kurumun başına (devlet veya dernek) bir Filistinli’nin geçmesi ne kadar ütopik, değil mi?


 


Ortadoğu aslında farklı halkların birarada yaşadığı bir coğrafya. Siyaset denen kirli oyun, bu halkları birbirine düşürüyor ve asıl kazancı siyasetçiler paylaşıyor. Bunun başka açıklaması yok.


 


Ha, masonlar mı?


 


Bırakın onlar kendi hallerinde devam etsinler. Hem demek ki 2013’e kadar korkacak bir şey yok… Hristiyan bir Arap İsrail Büyük üstadı olmuş, ne güzel. Tüm dünya ile birlik işte, ne güzel… purchase esomeprazole

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.